Onda reitera la urgència de desdoblegar la CV-21 i culminar la biela de connexió des de la CV-10

L’alcaldessa demana a Conselleria que atenga les al·legacions al PAT i incloga les infraestructures vitals per al creixement industrial

Onda reitera la urgència de desdoblegar la CV-21 i culminar la biela de connexió des de la CV-10
27/07/2021 -

Desdoblegar la carretera CV-21 entre Onda i l’Alcora; culminar la biela de connexió entre la CV-10, a l’altura del Camí Fons, i la CV-21; executar el vial ràpid entre Onda i Vila-real; o incloure la prolongació de la línia del TRAM fins a Onda. Aquestes són les principals al·legacions que va presentar l’Ajuntament d’Onda al Pla d’Acció Territorial que va presentar la Generalitat Valenciana i de les quals està esperant la resposta. Així ho ha reiterat hui l’alcaldessa, Carmina Ballester, en una reunió telemàtica amb la secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Inma Orozco, i la directora territorial, Rosa Pardo, en la qual han participat alcaldes de la província.

“Onda està creixent com a destí empresarial i per a ser més competitius necessitem les millors connexions que milloren la seguretat viària, la fluïdesa del trànsit i el temps de desplaçament”, ha afirmat la primera edil a les dirigents del govern autonòmic.

El desdoblament de la CV-21 permetria millorar la seguretat viària i reduir el temps de transport entre els dos municipis que componen, al costat de Vila-real, el denominat triangle de la ceràmica i la connexió amb les desenes d’empreses situades en la zona. Hui dia el vial és insuficient per al volum de trànsit que suporta, entre turismes i camions, condicionant negativament les activitats a banda i banda del triangle i restant competitivitat industrial.

Una altra de les reivindicacions històriques és la culminació del vial entre la CV-10, en el Camí Fons on se situa el polígon Sud-13, i la CV-21 que connecta Onda amb l’Alcora a fi de descongestionar trànsit de cara a l’arribada de grans empreses internacionals a la ciutat. D’altra banda, el vial ràpid entre Onda i Vila-real persegueix reduir el temps de connexió amb l’Hospital de la Plana i el clúster ceràmic.

Reivindicacions dels empresaris

Totes aquestes reivindicacions tindran també l’oportunitat de traslladar-les a la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat els empresaris assentats en el polígon Sud-13 d’Onda que recentment s’han constituït com la primera Entitat de Gestió i Modernització de la província, tutelats pel govern municipal. La reunió telemàtica tindrà lloc aquest divendres 30 de juliol i participaran diferents empresaris acompanyats per l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari