Onda trau al carrer la 'Fira de Sant Miguel' per a promocionar el comerç local

L’Ajuntament programa activitats per al cap de setmana del 24 al 26 de setembre

Onda trau al carrer la 'Fira de Sant Miguel' per a promocionar el comerç local
30/08/2021 -

Els onders podran tornar a gaudir d’una de les seues dates més assenyalades, la ‘Fira de Sant Miquel’. Aquesta cita anual que reuneix comerciants i expositors se celebrarà durant el cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre, amb un format adaptat a les mesures establides per Conselleria davant la pandèmia de la Covid-19.

Després de mantenir reunions amb els comerciants i amb l’associació Onda Centre Comercial, el consistori habilitarà zones perquè els comerciants, detallistes i empreses de serveis que tinguen un establiment obert al públic puguen participar en aquesta fira i tornar a traure al carrer els seus productes. Cal destacar que aquesta edició que ja suma 24 establiments inscrits, se celebrarà en les places El Plà i el raval de San José, així com al carrer Calatrava.

La fira obrirà el divendres 24 de setembre, en horari de 19.30 a 23.00 hores i l’Ajuntament durà a terme activitats d’animació durant tot el cap de setmana. El dissabte el recinte firal estarà obert d’11.00 a 14.00 i de 17.30 a 23.00 hores, mentre que el diumenge obrirà d’11.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.00 hores.

A més, el consistori instal·larà megafonia i ambientació musical per a impulsar l’activitat en la zona del recinte firal. També hi haurà un lloc reservat per a la Policia Local, en el qual tots els veïns i visitants podran conéixer de prop les tasques que realitzen els cossos de seguretat municipals.

Sobre aquest tema, la regidora delegada de l’Àrea de Promoció Econòmica d’Onda, María Baila, ha assenyalat que “hem organitzat aquesta Fira amb la il·lusió més gran, esperant que servisca de suport i incentiu a tots els sectors implicats, especialment per a tots els comerciants. Des d’aquest equip de govern continuarem estant al costat dels comerciants sobretot en un moment marcat per la Covid-19”.

El consistori també aprofitarà aquesta cita per a impulsar l’oferta d’hostaleria local, mitjançant una reinvenció de la ‘Miqueleta’. Es tracta d’una zona reservada perquè els hostalers del municipi que estan adherits a l’associació Hosturionda puguen donar a conéixer els seus serveis. L’activitat de la ‘Miqueleta‘ podrà tindre el mateix horari que l’hostaleria, com és el tancament a les 00.30 hores.

Inscripcions

El termini d’inscripció per a participar en la ‘Fira de Sant Miquel 2021’ finalitza el 31 d’agost a les 23.59 hores. Les persones interessades a inscriure als seus establiments a aquest esdeveniment poden fer-lo a través de la seu electrònica de la pàgina web municipal www.onda.es. En cas de dubte o necessitar més informació poden visitar el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Onda que es troba a la casa de la Cultura o trucar al telèfon 964 600 050.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari