Onda subvenciona amb 41.780 euros programes de participació ciutadana i d'oci per a joves

L'Ajuntament resol les dues convocatòries de subvencions que permetran a 12 associacions locals realitzar les seues activitats

Guardar

CASAL JOVE_02 (1)
CASAL JOVE_02 (1)
L'Ajuntament d'Onda ha resolt les convocatòries de subvencions dirigides a associacions i entitats locals sense ànim de lucre per a la realització de programes de participació ciutadana i, d'altra banda, per a incentivar la realització de programes d'oci i temps lliure per als joves onders. Així, en total el consistori destinarà 41.780 euros per a ajudar a 12 associacions onderes a dur a terme les seues propostes.En concret, s'han aprovat els programes d'oci per a joves del Grup Scout STM Salvador Onda, Creu Roja Onda i C.E. Sargantana, amb ajudes per valor de 15.251 euros. Respecte a les accions de participació ciutadana, les beneficiàries han sigut les associacions Antic Motor Onda, Adolor, Esclerosi Múltiple, Alumnes Aladern, sant Antoni Abat Tosalet, Amics del Ball, Veïns barri Castillo, Confraria Macarena i Amics d'Europa. En total l'Ajuntament invertirà 26.530 euros a finançar fins al 75% dels seus projectes.El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat que "el govern municipal sempre estarà al costat del talent local i d'aquelles entitats que promoguen iniciatives de valor com les que es duran a terme durant aquest any. Les associacions són senyal d'identitat d'Onda i la seua labor és fonamental per a millorar, entre tots, el dia a dia dels veïns i poder oferir-los un millor servei".Cal destacar que totes dues convocatòries han tingut especialment consideració aquelles accions que promoguen la interrelació de joves amb altres localitats, perspectiva de gènere, inclusió de persones amb diversitat funcional o l'ús del valencià.

Ajudes a esportistes

D'altra banda, l'Ajuntament d'Onda ha publicat la convocatòria d'ajudes 2020 per a esportistes d'elit i joves promeses locals, menors de 25 anys. L'objectiu de les mateixes és ajudar a finançar les despeses federatives, el desplaçament als llocs d'entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.Cal destacar que el govern municipal ha decidit incrementar el pressupost total de les ajudes dels 10.000 euros d'edicions anteriors fins als 12.000 euros amb la condició de millorar la prestació que rebran els esportistes.
Destacats