'Onda va de llibres' anuncia a l'autor Israel Quevedo que presentarà la seua obra 'La voz de las entrañas'

Guardar

Onda va de llibres_Israel Quevedo
Onda va de llibres_Israel Quevedo
L'Ajuntament d'Onda anuncia una nova edició d'Onda va de llibres, en la qual l'escriptor castellonenc Israel Quevedo serà el protagonista. L'esdeveniment es durà a terme el divendres 28 de juny a les 19.30 h en la sala d'actes de la Casa de la Cultura, on Quevedo presentarà la seua última obra, La voz de las entrañas.En la presentació de la trobada literària, el regidor de Cultura i Biblioteca, Daniel Álvaro, ha declarat: "Amb la iniciativa Onda va de llibres pretenem acostar als onders els millors autors del panorama nacional, però també escriptors de la nostra província que actuen com a ambaixadors de la nostra cultura". "Israel Quevedo, a més de ser un autor talentós i compromés amb la literatura, representa la nostra terra i esta obra és testimoniatge de la seua passió per la literatura", ha afegit.

Israel Quevedo

Israel Quevedo Puchal (Castelló, 1973) està llicenciat en Humanitats per la Universitat Jaume I de Castelló i compagina el seu treball com a Coordinador d'Exportació amb la seua passió per la literatura i l'escriptura. És autor de diverses publicacions d'àmbit científic i de ficció, destacant-se en el gènere de terror.La seua carrera literària va començar amb el relat Bajo la plenamar, inclòs en l'antologia Adoradores de Cthulhu (2017). Després de la seua primera novel·la, Saber que morirás (2017), va publicar Mal de cuervos (2019), un inquietant thriller amb tints paranormals.

'La voz de las entrañas'

En la seua nova novel·la, Quevedo oferix una narrativa profunda i absorbent, en la qual el protagonista, Ernesto Falomir, es veu embolicat en un cas que desafia els seus límits personals i professionals. Amb una veu única i cuidada, l'autor submergix als lectors en una trama noir amb elements sobrenaturals, explorant la psique i les relacions humanes a través de situacions que deixen al lector sense alé.

Onda va de llibres

La iniciativa Onda va de llibres ha sigut concebuda com un espai per a promoure la literatura en totes les seues formes i donar visibilitat a autors tant consolidats com emergents. Escriptors com Patricia Campos, Emilio del Río, Francisco Toledo Lobo i Pablo Rivero, han visitat recentment el municipi representant una diversitat d'estils i gèneres literaris.
Destacats