La Pasqua Taurina d'Onda comptarà amb un ampli dispositiu de seguretat per a garantir les mesures anticovid

La Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament instal·larà un Punt Violeta de prevenció contra les agressions sexuals

La Pasqua Taurina d'Onda comptarà amb un ampli dispositiu de seguretat per a garantir les mesures anticovid
26/07/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, la Policia Local i l‘Associació Pasqua Taurina han coordinat el dispositiu de seguretat que vetlarà perquè els onders i visitants complisquen amb totes les mesures anticovid i, de la mateixa manera, s’eviten aglomeracions durant els festejos taurins que tindran lloc des del 31 de juliol al 8 d’agost en el recinte multiús.

Així, els agents de la Policia Local controlaran el trànsit de vehicles i persones en les proximitats al recinte taurí i des de l’organització s’exigirà la mascareta obligatòria, ús de gel hidroalcohòlic i respectar la distància de seguretat a tots els assistents i en totes les zones. També està prohibit menjar i fumar dins de la plaça, tant en el rodet com en les graderies i l’eixida es realitzarà de manera escalonada, seguint les instruccions del personal de seguretat.

L’edil responsable de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, després de la reunió mantinguda amb l’organització i Policia Local, va ressaltar que “estem convençuts que els onders demostraran que amb responsabilitat i prevenció es poden celebrar festejos taurins amb total seguretat”.

Punt violeta

D’altra banda, la Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Onda instal·larà un Punt Violeta de prevenció contra les agressions sexuals, que albergarà un punt d’informació, assessorament i denúncia en matèria de violència contra les dones.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és garantir unes festes lliures de violència, fomentar la sensibilització social davant les agressions sexuals o conductes sexistes en els actes lúdics i prestar assistència a les possibles víctimes d’agressions sexuals. El personal del Punt Violeta s’instal·larà en la plaça de bous els dies 31 de juliol i 5, 6 i 7 d’agost en horari de 22 a 00.30 hores i estarà atés per persones voluntàries de Creu Roja Espanyola, sota la supervisió d’una tècnica de Creu Roja i les professionals de la Unitat d’Igualtat (Promotora i Agent d’Igualtat) de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari