La Unió Musical Santa Cecília d'Onda anuncia la seua programació de concerts gratuïts este estiu

Les actuacions es desenvoluparan durant els mesos de juliol i agost en El Pla i en l'auditori de la Unió Musical Santa Cecilia

Guardar

Presentació de la programació de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda (UMSCO)
Presentació de la programació de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda (UMSCO)

La Unió Musical Santa Cecília d'Onda (UMSCO) ha anunciat les seues els concerts d'estiu, que es duran a terme al llarg dels mesos de juny i juliol. Estos esdeveniments, organitzats en diversos llocs reconeguts d'Onda, prometen oferir nits plenes de música i art, celebrant el talent i la passió dels integrants de la UMSCO.

La temporada començarà amb el 'Festival de final de curs del centre de dansa' el 28 de juny a les 22 hores en la Plaça del Pla. Este festival marcarà l'inici de les actuacions estiuenques, amb una mostra de la destresa i l'art dels estudiants de dansa del centre, en un escenari a l'aire lliure.

El 29 de juny, a les 22 hores, el Cor i Ballet Jove de la UMSCO, presentaran la seua actuació conjunta en l'Auditori de la Unió Musical. Aquest recital serà una oportunitat única per a gaudir de la frescor i l'energia de joves talents.

La música simfònica prendrà protagonisme el 30 de juny, quan la Banda Simfònica de la UMSCO amb una actuació en la Plaça del Pla a les 19.30 hores. Aquest concert serà una celebració de la música, amb les interpretacions de músics de gran talent que donaran vida a obres de grans compositors.

Finalment, el 13 de juliol a les 19.30 hores, l'Orquestra Simfònica de la UMSCO tancarà aquesta sèrie de concerts pujant-se a l'escenari de l'Auditori de la UMSCO. Aquest esdeveniment promet ser un tancament amb magnificència per a la temporada de concerts d'estiu de la Unió Musical, amb un repertori de peces que no deixaran indiferent a cap dels assistents.

El regidor de cultura de l'Ajuntament d'Onda, Daniel Álvaro, qui va presentar el cicle al costat del director de la banda de la UMSCO, Daniel Gómez Asensio, el president de la UMSCO, Martin Guinot, i la representant del ballet jove, María Martínez, ha declarat que "aquests esdeveniments no solament ofereixen entreteniment, sinó que també reforcen el compromís de l'Ajuntament amb la cultura i l'art local". "Anime a tots els ondenses a assistir a aquests concerts i a gaudir de la màgia de la música en un entorn tan especial com és Onda", ha afegit.

Més concerts

cal recordar que l'Ajuntament d'Onda té preparats molts més esdeveniments musicals al llarg de l'estiu. Durant els mesos de juliol, agost i setembre, es durà a terme el festival Íntims al Castell, una cita obligada per als amants de la música, que vulguen gaudir del talent de grans artistes nacionals en un entorn únic com és el Castell d'Onda.

Destacats