El 25296, quart premi de la Loteria de Nadal 2022, cau a Orpesa

El Teatre Real de Madrid acull cada 22 de desembre el Sorteig Extraordinari de Nadal

El 25296, quart premi de la Loteria de Nadal 2022, cau a Orpesa

El 22 de desembre és una de les dates més assenyalades en el calendari per tota la població de llarg a llarg del país, ja que se celebra el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal. Així, cada 22 de desembre el Teatre Real s’ompli d’il·lusió, alegria i molts milions d’euros que els xiquets i xiquetes de Sant Ildefons van repartint a la mateixa vegada de canten els números que han sigut premiats.

Precisament, un d’aqueixos números premiats s’ha venut en una administració d’un turístic municipi de la província de Castelló. En aqueix sentit, un gran premi del Sorteig Extraordinari d’aquest dijous 22 de desembre ha caigut a la ciutat castellonenca d’Orpesa.

En concret, ha sigut un dels dos quarts premis: el número 25296 que està premiat amb 20.000 euros al dècim i 200.000 a la sèrie. Així, l’administració de loteria en la qual s’ha venut aquest número ha sigut la situada al carrer Goya número 65. Es tracta de l’administració El Veler d’Or que ha venut deu dècims amb aquest número i que, per tant, han repartit un total de 200.000 euros en premis.

Quants diners es queda Hisenda dels premis de la Loteria de Nadal?

Des de l’any 2018, Hisenda es queda amb el 20% de premi de qualsevol tipus de sorteig, sempre que l’import del premi siga major a 40.000 euros. En el cas d’aquest quart premi, que ha també ha tocat en altres localitats de la Comunitat Valenciana com Manises i Oriola , Hisenda no es quedarà res, ja que és un premi de menys de 40.000 euros.

Per aquest motiu, les persones que hagen comprat un dècim premiat amb un cinqué quart premi podran obtindre l’import íntegre del premi que són 20.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari