Tots els detalls de la Trobà d'Orpesa 2023: programació i espectacles

La trobada d’oficis, costums, tradicions i productes artesanals se celebra del 28 d’abril a l’1 de maig

Tots els detalls de la Trobà d'Orpesa 2023: programació i espectacles

La Trobà d’Orpesa 2023 compte els dies per a tornar als carrers de la localitat amb recreacions, espectacles, personatges d’animació, desfilades i tallers. La trobada d’oficis, costums, tradicions i productes artesans es donarà cita amb veïns, veïnes i visitants d’Orpesa del 28 d’abril a l’1 de maig.

Organitzada per la Societat Orpesina de Cultura (SOC), aquest singular esdeveniment conjumina tradicions, costums i oficis d’antany al llarg d’un cap de setmana amb tota mena d’activitats gratuïtes per a tots els públics que fan un vertader viatge al passat, i cada vegada són més els qui participen en la Trobà per la seua àmplia programació.

Així, tal com ha informat l’Ajuntament d’Orpesa, la Trobà començarà aquest divendres 28 d’abril a les 17.30 hores amb la inauguració per part de les autoritats, reina major i infantil, cort d’honor i festers, un acte que comptarà amb cercavila de la Unió Musical d’Orpesa i carcasses anunciadores disparades des de l’Ajuntament.

Després del tret d’eixida, a partir de les 18.30 hores la Trobà d’Orpesa 2023 començarà els tallers per a conéixer oficis d’antany, passejos d’oques, recreacions costumistes i actuacions, com la de l’Escola de Danses d’Orpesa a les 20.30 hores.

Quant al dissabte i el diumenge, continuen les recreacions costumistes, tallers demostratius (de joieria, ceràmica, cuir…), xarrades, jocs tradicionals, espectacles culturals i el millor ambient en les casetes.

Entre altres actes del dissabte i diumenge, destaquen les recreacions costumistes d’oficis antics i les desfilades amb recreacions i animació que se celebren tant al matí com a la vesprada i nit. El dissabte a les 20.00 hores també es podrà gaudir d’un tardeo dels anys 80, 90 i 00s.

Finalment, el dilluns 1 de maig (festiu pel Dia de les Persones Treballadores) s’acomiadarà l’esdeveniment amb una desena d’activitats gratuïtes entre les 11 i les 20.30 hores i els veïns, veïnes i visitants comptaran amb una paella monumental gratuïta a les 14.00 hores al carrer Maestro Federico Vidal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari