Les atencions en les oficines de turisme de Peníscola augmenten un 40 % al juny

En total, s'han resolt 10287 consultes, un 40 % que el mes de juny del passat 2023

Guardar

Interior d'una oficina de turisme de Peníscola
Interior d'una oficina de turisme de Peníscola

Les oficines d'informació turística de Peníscola van atendre 10.287 consultes el mes de juny, un 40 % que en el mateix període de l'any 2023, tal como apunten les dades publicades per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola.

Concretament, s'han resolt 7.878 consultes de turistes procedents del nostre país i 1975 realitzades per visitants procedents de fora de les nostres fronteres.

Les comunitats autònomes de procedència dels qui han traslladat consultes als informadors turístics han sigut, majoritàriament i per aquest ordre, Comunitat de Madrid, Catalunya, País Basc, Aragó i Comunitat Valenciana.

Pel que fa als països de procedència dels qui han realitzat consultes des de fora de les nostres fronteres, França destaca sobre la resta, amb més de la meitat del total de consultes realitzades, seguida per Regne Unit i Holanda.

L'equip d'informadors turístics amb els quals compte el municipi atén consultes en tres punts estratègics de la localitat, en les Tourist Info Office amb les quals explica la destinació i que es troben en el Passeig Marítim, en l'accés al nucli antic des del Port, así com en l'extensió turística de Peñismar.

Les oficines d'informació turística estan obertes, al llarg de la temporada d'estiu, tots els dies de la setmana "i so el mostrador de referència informativa per a turistes i visitants" ha valorat el regidor de l'àrea de Turisme, Ramon Simó.

Les xifres són molt superiors a les del passat any, en aquest cas, amb una mitjana de consultes al dia que s'ha situat per sobre de les 300; atenent al fet que els últims dies del mes, especialment per al Pont de Sant Joan, es van registrar xifres majors.

El regidor ha concretat que les consultes més freqüents són les relatives al patrimoni local, así com a l'extensa agenda d'activitats; també sobre el patrimoni natural, así com les possibles excursions.

Destacats