Compte arrere per a l'encesa de llums de Nadal a Peníscola

L’encesa de llums se celebrarà amb un espectacle de 120 drons que il·luminaran el cel de la ciutat en la mar

Compte arrere per a l'encesa de llums de Nadal a Peníscola

Peníscola ha iniciat el compte arrere per a l’encesa de les seues llums de Nadal 2023. I és que un any més, la ciutat en la mar comptarà amb la seua especial il·luminació, que a més d’haver-se ampliat pel nucli històric, vindrà acompanyada d’un espectacle amb 120 drons en la seua encesa oficial.

Tal com ha anunciat l’Ajuntament de Peníscola, les llums podran gaudir-se a partir del divendres 1 de desembre a les 20.00 hores. En eixe mateix moment, des de la plaça dels Bous començarà un espectacle de 120 drons que realitzaran una coreografia màgica per a il·luminar també el cel de la localitat.

Un espectacle que ha posat en valor el regidor de Turisme i Festes, Ramón Simó: “A la singularitat i atractiu de les llums de Ferrero Rocher sumem en el Nadal passat una ampliació significativa de l’enllumenat per múltiples carrers i façanes del nucli històric, i enguany fem un pas més il·luminant el cel amb llums nadalenques al so de la música, per a donar principi a un mes i mig de màgia a la nostra ciutat antiga”.

Ubicació de les llums de Nadal de Peníscola

Segons ha confirmat el consistori, les llums de Nadal es podran gaudir durant més d’un mes en la localitat, des d’aquest 1 de desembre fins a la primera quinzena del mes de gener, per la qual cosa va més enllà de les festes nadalenques, anticipant-se al pont de la Constitució i passat Reis.

Respecte a la ubicació, el punt més especial és la plaça Santa María, on Ferrero Rocher va situar el seu especial enllumenat, amb milers de xicotetes bombetes que creguen una atmosfera única amb tota mena de detalls.

No obstant això, l’enllumenat va més enllà de la plaça i s’amplia al conjunt del nucli històric, amb llums pels seus carrers i places. Enguany, a més, hi haurà un nou recorregut que preveu incorporar gran part de les muralles renaixentistes com un reclam social. “La característica silueta de Peníscola es veurà emmarcada amb llums nadalenques”, ha anunciat Simó.

Així, durant 40 dies Peníscola acollirà a milers de visitants per a gaudir d’aquest espectacle lumínic tan especial que es complementa amb l’agenda d’activitats nadalenques que s’organitzen cada any. Els cors, les visites guiades o el mercat de productes artesans completen l’experiència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari