Així ha sigut l'encesa de les llums de Nadal a Peníscola amb un espectacle de drons

Peníscola encén el Nadal amb el seu espectacular enllumenat nadalenc de la mà de Ferrero Rocher

Així ha sigut l'encesa de les llums de Nadal a Peníscola amb un espectacle de drons

Llums brillants que dansen en el cel al compàs de melodies nadalenques han il·luminat la ciutat de Peníscola, marcant l’inici oficial de la temporada nadalenca. Més de 120 drons han protagonitzat un espectacle coreografiat sobre el cel peniscolà, formant dibuixos i evocant imatges icòniques de la ciutat, com la seua recognoscible silueta sobre la mar.

L’esdeveniment, que va tindre lloc aquest divendres en una plaça de Bous repleta d’espectadors, s’ha convertit en una fita per a la ciutat, fusionant noves tecnologies amb la tradicional espectacular il·luminació nadalenca que adorna els carrers del centre històric del municipi. Ramón Simó, regidor de l’àrea de Turisme i Festes, va destacar la importància d’integrar la innovació tecnològica per a realçar l’atractiu de les festivitats.

“A la singularitat i atractiu de les llums de Ferrero Rocher vam sumar, en el Nadal passat, una ampliació significativa de l’enllumenat per múltiples carrers i façanes del nucli històric; enguany hem fet un pas més il·luminant el cel amb llums nadalenques al so de la música, per a donar principi a un mes i mig de màgia a la nostra ciutat antiga”, va expressar Simó.

Després de l’enlluernador espectacle lumínic en el cel, els assistents van tindre l’oportunitat de recórrer les places i carrers de la ciutat antiga, descobrint el nou traçat il·luminat que va incloure una destacada presència en les muralles renaixentistes. La plaça Santa Maria, on la coneguda marca de bombons Ferrero Rocher va instal·lar el seu peculiar enllumenat, es va erigir en l’epicentre de l’esdeveniment.

El regidor va ressaltar que no sols la plaça Santa Maria brilla per Nadal, sinó que s’ha ampliat la il·luminació en tot el nucli històric, oferint als visitants l’oportunitat de descobrir carrers i racons il·luminats dins d’una mateixa estètica nadalenca.

El consistori planeja mantindre la il·luminació fins a la primera quinzena del mes de gener, brindant a la ciutat més de 40 dies per a ser redescoberta a través de quasi dos milions de microleds.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari