Trobat mort un menor desaparegut entre els enderrocs a Peníscola

L’equip de rescat, format per 140 efectius, busca una dona

Trobat mort un menor desaparegut entre els enderrocs a Peníscola

A les 07.43 hores d’aquest dijous, l’equip de rescat del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i del Consorci Provincial de Bombers de València ha localitzat el cos sense vida d’un menor entre els enderrocs de l’edifici enderrocat ahir a Peníscola. Es tracta d’una de les dues persones desaparegudes en aquest tràgic accident del qual encara es desconeixen les causes.

Amb l’enfonsament, van desaparéixer tres persones d’un mateix nucli familiar que es trobaven dins del seu habitatge, una parella amb els seus respectius fills. El fill d’ella, que continua desapareguda, va ser localitzat pels efectius i, després d’un complicat treball, va ser rescatat al voltant de les 00.00 hores. Segons fonts municipals consultades per Europa Press, el menor trobat mort és el fill d’ell. Així, Emergències ha mobilitzat un equip psicosocial per a atendre la família d’aquest menor.

Durant aquesta nit, 140 efectius dels diferents serveis d’emergència i seguretat coordinats i dirigits des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han estat treballant en l’operatiu de desenrunament a la recerca de les persones en l’edifici col·lapsat. Està activada la Situació 0 del Pla Territorial d’Emergències, la qual cosa suposa que l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) actua com a òrgan de suport al Consorci Provincial de Bombers de Castelló i pot mobilitzar a altres agències si fóra necessari, com és el cas del Consorci de Bombers de València.

 

A partir de les 10.00 hores d’aquest matí s’espera l’arribada de diferents autoritats autonòmiques per a conéixer la situació. L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha agraït l’esforç del 112, el Consorci de Bombers de Castelló, la Policia Local, la Guàrdia Civil i la resta del dispositiu de rescat, així com de la Generalitat, la Diputació i la Delegació del Govern.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari