Peníscola encén hui les llums de Nadal amb el ‘Dron Light Show’

Dos milions de micro-leds il·luminaran Peníscola per a celebrar el Nadal després de l’espectacle dels 120 drons al compàs de la música

Peníscola encén hui les llums de Nadal amb el ‘Dron Light Show’
01/12/2023 -

La localitat de Peníscola està ultimant els preparatius en el nucli antic per a l’espectacle que es viurà aquesta vesprada a les 20.00 de la vesprada. Des del consistori afirmen que les rampes que connecten el Portal Fosch amb la plaça de Bous i el mateix recinte taurí seran els llocs amb millor visibilitat per a observar el tan esperat esdeveniment. Fins a dos milions de micro-leds il·luminaran el barri antic de Peníscola per a celebrar el Nadal, una il·luminació que vindrà precedida per l’espectacle que oferiran els 120 drons en el cel castellonenc per a delectar als espectadors.

Aquesta activitat, coneguda com a ‘Dron Light Show’, seguirà el compàs de la música que iniciarà el compte arrere per a encendre les llums nadalenques en el municipi peniscolà. Després de guanyar el concurs de Ferrero Rocher l’any 2021, Peníscola ha aconseguit augmentar per segon any consecutiu el conjunt de llums, com per exemple, el nou enllumenat en la façana nord de la muralla de la localitat.

Milers de visitants rebran aquest enllumenat amb molta expectació que seguirà l’estètica lumínica i decorativa de Ferrero Rocher i que comptarà amb nous espais decorats. Així mateix, l’espectacle inclou cortines de llums als balcons dels carrers amb boles penjants i una mar de llum, així com punts fotogràfics al voltant de la zona.

El regidor de festes, Rafa Simó, ha assegurat que el municipi està disposat a mantindre la decoració dels anys anteriors que tant va agradar als espectadors i que el recorregut es podrà iniciar des de la Plaça Santa María seguint per tots els carrers empedrats de Peníscola. A més, l’edil ha recordat que des de la Platja Nord es podrà veure la silueta del municipi i observar un espectacle visual. “No sols això, ja que hem establit mesures de reducció del consum energètic, l’enllumenat és de baix consum, tenim tecnologia led i l’horari d’encesa estarà reduït respecte a altres anys, apagant-se de matinada”, apunta Simó.

Espectacle lumínic amb drons

El ‘Dron Light Show’ acull noves tecnologies que fan que el visitant no quede indiferent. “Volem consolidar-nos com una cita de referència turística hivernal, gràcies als 120 drons que volaran en el cel de Peníscola i es mouran al compàs de la música, deixant imatges evocadores”, afegeix l’alcalde del municipi, Andrés Martínez.

A més, des de la Policia Local de la localitat peniscolana s’ha informat dels talls de trànsit que s’establiran per a garantir la seguretat de l’esdeveniment, el qual espera un nombre de visites elevat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari