Peníscola inaugura setembre amb el Street Jazz Weekend

Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera edició d’aquest esdeveniment musical per a gaudir del jazz als carrers, amb un total de set concerts gratuïts a l’aire lliure

Peníscola inaugura setembre amb el Street Jazz Weekend
01/09/2021 -

La regidoria de Cultura ha presentat aquest matí el programa d’actuacions musicals que es duran a terme en el municipi aquest cap de setmana en el Street Jazz Weekend; omplint els carrers de Peníscola de música ‘dixieland’, ‘swing’, i ‘latinnjazz’ entre altres, des del divendres, 3 de setembre, fins al diumenge, 5 de setembre, amb concerts totalment gratuïts i amb diferents horaris i localitzacions.

Un total de set actuacions formen la programació d’aquesta primera edició del Street Jazz Weekend; els concerts se celebraran a l’aire lliure, en diferents escenaris situats en el Passeig Marítim, l’Avinguda de la Mar o la Plaça Santa María. “La iniciativa sorgeix amb la idea de contribuir a la programació d’una sèrie d’esdeveniments relacionats amb la música que reforcen el posicionament de Peníscola com a destí cultural” ha explicat l’organitzadora de l’esdeveniment, Lucrecia García Bellande.

En aquesta primera edició predominen les actuacions de Dixieland i Swing, “dos estils de música més tradicionals o coneguts, alhora que alegres i dinàmics”, ha subratllat Jesús Bayarri Castell, co-organitzador d’aquest esdeveniment musical, afegint que els concerts recordaran al públic a la música de Nova Orleans o a les pel·lícules dels anys 20 i 40.

El regidor de l’àrea de Cultura, Ramón Simó, ha destacat la “importància de donar continuïtat a la nodrida programació cultural dels mesos de juny a agost, programant festivals i apostant per noves fórmules com és el cas del jazz als carrers que proposem per a aquest cap de setmana que inaugura el mes de setembre”.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la iniciativa i ha convidat a veïns i visitants al fet que s’acosten a gaudir d’aquesta cita musical que omplirà la programació d’aquesta finalitat de setmana a la Ciutat en la Mar.

Set concerts a l’aire lliure

El divendres donarà principi la celebració del cap de setmana musical amb l’actuació de Stromboli Jazz Band; a les 20:00h en l’encreuament de l’Avinguda de la Mar amb l’Avinguda Marcelino Roca. A les 22:00h començarà el concert de Clau de Swing; en el Passeig Marítim, enfront de la font de Camilo José Cela.

La programació del dissabte compte amb tres concerts, el primer d’ells tindrà lloc en la Plaça Santa María a les 19:00h, amb Clau de Jazz; a continuació arribarà el torn de Negra Tomasa; a les 20:00h i de Swingin’Affair a les 22:00h, tots dos en el Passeig Marítim.

Finalment, el diumenge se celebrarà l’actuació de Locomotora Jazz Band a les 20:00h en l’encreuament de l’Av. de la Mar amb l’Av. Marcelino Roca, i a les 22:00h, Dómisol Sisters en el Passeig Marítim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari