Peníscola tindrà el laberint més gran d'Espanya

El laberint té més de 4.000 plantes i 7.000 metres quadrats en els seus més de tres kilòmetres de recorregut

Peníscola tindrà el laberint més gran d'Espanya

Peníscola comptarà amb el laberint més gran d’Espanya abans de setmana santa i tindrà tota mena d’espècies vegetals, una escultura de dinosaure i serveis per als seus visitants. Així ho ha anunciat l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que ha explicat que obrirà les seues portes abans de Setmana Santa.

La ciutat suma així un nou atractiu turístic a la seua oferta amb aquest recinte, que se situa com el laberint multicursal i de planta fixa més gran d’Espanya i el tercer de les seues característiques més gran d’Europa, d’acord amb l’Ajuntament de Peníscola.

En aquest moment s’estan ultimant els detalls, però segons s’ha avançat, el laberint té 7.000 metres quadrats i 3 quilòmetres de recorregut en el qual es pot gaudir, ni més ni menys, de 4.000 plantes de Ligustrum Japonica i un quadrat central de Photinia Xarxa Robin, en el qual es podrà contemplar una escultura de dinosaure de grans dimensions.

Aquest projecte va començar a treballar-se en 2018 amb l’inici de la plantació del traçat verd, però el seu disseny es realitza en 2020 per part del seu artífex, el viver Peñisverd. A més del laberint en si, aquest recinte comptarà amb més de 70 places d’aparcament i una zona annexa amb espais per a l’oci per al públic infantil i juvenil i les seues famílies.

L’alcalde peniscolà, Andrés Martínez, ha visitat hui mateix el futur laberint i ha destacat: “Valorem molt l’esforç d’aquesta iniciativa de capital privat per posar en valor les activitats a l’aire lliure, la promoció dels espais verds i l’aposta pels recursos turístics sostenibles”.

D’aquesta manera, la Ciutat en la Mar suma un original atractiu turístic que podrà visitar-se abans de Setmana Santa, quan arranca la temporada alta per a la localitat castellonenca, tal com ha confirmat el mateix consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari