Benlloch insta a la ciutadania a mantindre mesures de prevenció per a "no fer passos arrere"

L’alcalde de Vila-real agraeix la col·laboració dels veïns i veïnes per a reduir la incidència però fa una crida a no baixar la guàrdia després d’alçar la Generalitat Valenciana el toc de queda i les limitacions en les reunions

Benlloch insta a la ciutadania a mantindre mesures de prevenció per a "no fer passos arrere"
17/08/2021 -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha fet una crida als veïns i veïnes per a “mantindre la prudència” i actuar des de la “cautela i la responsabilitat” amb la finalitat de continuar reduint les xifres d’incidència de la covid-19 en el municipi. Des d’aquesta matinada, la Generalitat Valenciana ha deixat sense efecte a Vila-real el toc de queda i la limitació a un màxim de 10 persones en les reunions socials, davant l’evolució positiva de la pandèmia en el municipi, que ha reduït el seu nivell de risc epidemiològic. “Vull agrair l’esforç de la ciutadania perquè si a Vila-real des d’aquesta matinada ja no hi ha toc de queda ni limitacions en les reunions és gràcies a la col·laboració de tots i totes; hem d’estar satisfets del resultat de les mesures de restricció però, ara que han deixat de tindre efecte, no podem baixar la guàrdia”, ha sentenciat el primer edil.

Així, Benlloch ha subratllat que “encara que hem demostrat que som una ciutat responsable, no podem relaxar-nos si volem seguir amb la tendència a la baixa de la incidència perquè el 6 de setembre no hàgem de tornar a estar baix noves restriccions de la Generalitat Valenciana”. Per això, l’alcalde ha instat la població a “actuar des de la responsabilitat i a acte aplicar-se mesures de prevenció i de prudència”.

En aquest sentit, José Benlloch ha recordat que la Generalitat anunciarà en els dies previs a l’inici de les festes de la Mare de Déu de Gràcia les mesures anti covid-19 que entraran en vigor a partir del dilluns 6 de setembre. “De nosaltres depén que puguem tindre unes celebracions patronals concordes a la situació actual de la pandèmia, sense esdeveniments multitudinaris, però amb alguns actes religiosos, musicals i taurins, sempre des de la prudència i la responsabilitat, que són els criteris fonamentals que hem aplicat des del primer moment de la crisi sanitària”, ha insistit l’alcalde vila-realenc.

Si som responsables i continuem fent les coses bé com fins ara podrem tindre unes festes una mica més relaxades, en cas contrari, ens arrisquem que de nou la Generalitat haja d’imposar el toc de queda i altres limitacions”, assenyala Benlloch.

En relació a les penyes, l’alcalde ha anunciat que convocarà una Junta de Portaveus, amb la participació de tots els grups polítics per tal de dialogar i explicar el criteri de l’equip de govern al respecte de l’activitat dels casals de cara a aquestes festes patronals, “amb l’objectiu de prendre decisions des del diàleg i el consens com sempre hem fet”, afirma. Seguidament, convocarà un Consell Rector de Festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari