Este és el cartell dels concerts gratuïts de les festes de la Verge de Gràcia de Vila-real

Les actuacions en directe es desenvoluparan del 30 d'agost al 8 de setembre en la plaça Major i en el Recinte de la Marxa

Guardar

Un concert en la plaça Major de Vila-real l'any 2023
Un concert en la plaça Major de Vila-real l'any 2023

Ja es coneix el cartell de concerts gratuïts que es realitzaran amb motiu de les festes de la Verge de Gràcia que se celebraran a Vila-real del 30 d'agost al 8 de setembre. Així, esta proposta musical inclou una gran diversitat de gèneres i artistes i ha sigut confeccionada per la Junta de Festes juntament amb la Comissió d'Espectacles amb l'objectiu de posar la nota musical a les festes populars d'esta localitat castellonenca.

En eixe sentit, entre el dia 30 d'agost i el 8 de setembre es desenvoluparan en la plaça Major i en el Recinte de la Marxa un total de sis actuacions musicals en directe entre concerts, orquestres, un tribut homenatge a Raffaella Carrà i una exhibició de balls de saló. este últim esdeveniment s'emmarca dins del XIII Festival Nacional de Balls de Saló que aterrarà a Vila-real el dissabte 31 d'agost.

Entre les propostes musicals destaquen els mítics Mago de Oz o el grup valencià Bombai, a més de la popular cantant Jeanette, que actuarà al costat de Juan Bau per a tancar les festes patronals. Així mateix, el cartell inclou les actuacions de Fórmula Abierta, un tribut a la cantant italiana Raffaella Carrà i l'orquestra Mònaco Party.

La regidora de Festes, Miriam Caravaca, ha agraït el treball de la Junta de Festes, presidida per Toni Carmona, así com de la Comissió d'Espectacles, per a fer possible una proposta musical "variada, amb grups de diferents estils i per a tots els públics". A més, la regidora ha subratllat que "malgrat les dificultats econòmiques del consistori" l'entrada a estos concerts seguirà sent gratuïta perquè siga un cicle musical obert a tota la ciutadania durant les festes patronals.

De Bombai a Jeannette i Juan Bou passant per un tribut a Raffaella Carrà

El grup Bombai serà el primer a actuar, el divendres 30 d'agost, en la plaça Major; el dissabte se celebrarà el XIII Festival Nacional de Balls de Saló i el diumenge 1 de setembre, també en la plaça Major, el tribut a Raffaella Carrà. Els concerts continuaran el dimecres 4 de setembre amb Fórmula Abierta i el dijous 5 de setembre serà el torn de l'orquestra Mónaco Party, que actuarà en el Recinte de la Marxa.

Finalment, Mago de Oz es pujarà a l'escenari de la plaça Major el dissabte 7 de setembre i ja el diumenge tancaran el cartell musical els veterans Jeanette i Juan Bau, també en la plaça Major.

Destacats