Vila-real crea una ruta d'aparadors i façanes inspirada en les festes de Sant Pasqual

Vila-real crea una ruta d'aparadors i façanes inspirada en les festes de Sant Pasqual
20/05/2021 -

Els comerços de Vila-real han engalanat aquests dies els seus aparadors i façanes amb decoracions inspirades en les festes patronals de sant Pasqual. Malgrat que enguany els festejos s’han suspés a causa de la situació sanitària per la pandèmia, des de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), juntament amb la Regidoria d’Economia, s’ha convocat el certamen de temàtica festiva com una manera de promoure la creativitat del comerç, fer més atractius els establiments i incentivar les compres. Els comerços guanyadors obtindran premis en metàl·lic valorats en un total de 2.000 euros i el públic té l’oportunitat de descobrir les originals creacions d’aparadorisme a través d’una ruta pels diferents locals comercials.

El regidor d’Economia, Xus Madrigal, ha participat en la visita als establiments participants al costat del president de la Junta de Festes, Toni Carmona, i la reina de 2021, María Carmona, i la dama de les festes de 2019 Bàrbara Martínez. Madrigal forma part del jurat que atorgarà els premis valorant l’originalitat, la complexitat, la creativitat, l’ambientació festiva i l’atractiu comercial, entre altres aspectes. El regidor ha agraït l’esforç dels comerciants per “realitzar accions de promoció i iniciatives originals que atraguen els compradors” i ha reiterat el suport del consistori a aquest sector en un moment especialment complicat per la crisi derivada de la pandèmia.

En l’elecció dels guanyadors es valorarà també l’opinió del públic que, fins al dissabte 23 de maig, podrà votar els aparadors i façanes a través del codi QR situat en els comerços participants i que conté tota la informació de la ruta-concurs. Els premis s’entregaran el pròxim 24 de maig i hi haurà dues categories: aparadors i façanes. Per cada categoria s’atorgarà un primer premi de 500 euros, un segon de 300 euros i un tercer de 200 euros, tots ells en metàl·lic.

Els comerços participants són Naysi Llibreria, Electricitat Andrés Roca, TEXAS home, Centre òptic auditiu Aida Sifre, Papereria llibreria Carmen, Elegans Moda, Estilistes Gloria Miró, El Quiosc, Alfil.b Vila-real, Mantas Ana, Calçats Prieto, Calçats Jade, Besa Principesa, Complements Fortuño, La Faixera, Deportes Eva, Milia Rosa Floristeria i Needles And Pins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari