Arranca la programació de les reinventades festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs 2021

Encara que no es podran celebrar tots els actes tradicionals, les activitats s’adaptaran a la pandèmia de la COVID-19 per a tornar als carrers

Arranca la programació de les reinventades festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs 2021

Vinaròs compta les hores perquè la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere tornen a omplir els seus carrers d’alegria. En 2020, la pandèmia de la COVID-19 va obligar a suspendre la seua celebració i enguany, encara que continue, el consistori ha decidit reinventar la seua programació adaptant-la als protocols sanitaris per a desconnectar i tornar a viure amb il·lusió la seua essència, tal com han assenyalat l’alcalde, Guillem Alsina, i la regidora de Festes, Paula Cerdà.

“La celebració de les festes de Sant Joan i Sant Pere han estat pendents d’un fil per la pandèmia del coronavirus, però la millora de la situació i les noves resolucions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública hem decidit fer aquest esforç per a retornar l’alegria del 19 al 29 de juny als carrers, encara que amb responsabilitat en tot moment”, avançava Cerdà fa unes setmanes a Castelló Extra.

Per a fer-les possibles, el consistori ha concentrat totes les activitats en quatre espais que comptaran amb dispositius de control per a evitar aglomeracions i la superació d’aforaments en les entrades i eixides dels recintes. En concret, la programació se celebrarà al Vinaròs Arena, l’envelat del port, l’envelat de l’Atlàntic i l’envelat del Mediterrani, aquest últim situat en el passeig de Fora del Forat, a més de l’auditori municipal.

En el cas de l’envelat del Mediterrani, es transformarà per a albergar tant activitats per als més xicotets com per a joves. Mentre que a la vesprada acollirà ‘Festetes’ per a tota la família, a la nit serà ‘Bandarres’ el cicle pel qual passen concerts de grups de música locals i comarcals per a atraure el públic juvenil. També podrà gaudir-se del Real de la Fira amb les atraccions de sempre, encara que amb controls de mesures per a gaudir amb seguretat.

Així, tant Alsina com Cerdà han animat a donar la benvinguda a les seues festes als veïns i veïnes per a retornar l’alegria a les cases sempre amb responsabilitat. “L’any que ve farem el possible per celebrar-les com les recordem”, assenyala Cerdà.

Aquesta vesprada Vinaròs ja té la bestreta de les seues festes amb promocions en el Real de la Fira per a totes les atraccions i l’obra Terratrèmol de l’Aula Municipal de Teatre, però demà dissabte 19 serà quan arranque la programació més esperada, amb alguns dels actes tradicionals adaptats a la pandèmia fins al 29 de juny. Aquests són algunes de les activitats més destacades de la programació d’aquest 2021

-19 de juny: a les 19.00 hores, Campanes al vol i actuació estàtica de la colla de Nanos i Gegants
-19 de juny: a les 21.00 hores, Proclamació de la Reina, Rei Infantil, Dames i Cavallers
-20 de juny: a les 22.00 hores, actuació de Newasong, Tributrip i Adriguti&Xavi en la carpa del Mediterrani
-21 de juny: a les 20.00 hores, accés de manera ordenada al Sopar de Gala de la Reina, Dames i Cavallers, que serà a les 21.00 hores.
-22 de juny: a les 18.00 hores en la Carpa de Festes, repartiment de xocolate de manera individual.
-22 de juny: a les 22.00 hores, homenatge a les Reines i Dames en el seu 25 i 50 aniversari en la Carpa de Festes
-23 de juny: a les 18.00 hores, rebuda de la flama del Canigó
-23 de juny: a les 18.00 hores, actuació de Dani Miquel en ‘Festetes’
-23 de juny: a les 23.00 hores, Orquestra Centaure
-24 de juny: a les 12.00 hores, Missa en honor a Sant Joan
-24 de juny: a les 19.00 hores, imposició de corbatins Carnestoltes 2021 als estendards de les comparses i lliurament de Carnestoltes d’Or 2021
-25 de juny: a les 20.00 hores, actuació de les camaraes
-25 de juny: a les 23.00 hores, espectacle de Toni Pons a Vinaròs Arena
-26 de juny: d’11.00 a 13.00 hores, plantada de Nanos i Gegants
-26 de juny: a les 20.00 hores, Musical Familiar de Gisela, la veu de Disney, al Vinaròs Arena
-26 de juny: a les 00.00 hores, actuació en directe de Delaporte en la carpa de Festes
-27 de juny: a les 00.00 hores, concert de Kiko Veneno en la carpa de festes
-29 de juny: a les 12.00 hores, Missa en honor a Sant Pere
-29 de juny: a les 00.00 hores, Focs Artificials de Final de Festes de la Pirotècnia Tomás

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari