Aquesta és la programació d'actes del Carnestoltes de Vinaròs 2023

Aquesta festa, declarada de ben turístic autonòmic des de 2007, se celebra aquest any del 4 al 20 de febrer

Aquesta és la programació d'actes del Carnestoltes de Vinaròs 2023

El compte arrere per al Carnestoltes de Vinaròs d’aquest 2023 ja ha començat. Es tracta d’una de les festivitats més importants d’aquesta ciutat castellonenca que cada mes de febrer plena la localitat de música, soroll, color i moltes disfresses. Una festa que ja s’ha presentat en FITUR on els vídeos promocionals i les actuacions de ESMUVI i les comparses Depresa i Corrents i Gent en Dansa i Avant han sigut les protagonistes.

Així, enguany el Carnestoltes se celebrarà a Vinaròs del 4 al 20 de febrer i serà durant els dos caps de setmana que dure quan es concentraran els principals actes festius, encara que també s’han organitzat diferents actes durant la setmana. Repassem la programació completa d’una de les festes més rellevants i internacionals d’aquesta ciutat de la província de Castelló.

Programació del Carnestoltes de Vinaròs 2023

Aquest any 2023 la temàtica entorn a la qual girarà el Carnestoltes serà el continent d’Àfrica. D’aquesta manera, el dia 4 de febrer serà el moment de l’arribada de Carnestoltes a la ciutat i amb això, es donarà inici als dies de Carnestoltes. Mentrestant, el dia 11 de febrer, se celebrarà la Gran Gala de Reines i Reis en la qual es presentaran les fantasies de cadascuna de les trenta reines i un rei que aquest 2023 representen a les comparses de Vinaròs.

Aquest gran esdeveniment se celebrarà el dissabte 11 de febrer i serà el moment en el qual les representants de la festa es donen a conéixer en un gran escenari i amb 8500 assistents que presenciaran en directe est gran moment de la festa. El diumenge 12 de febrer serà el torn de les reines i reis infantils.

El següent cap de setmana, els dies 18 i 19 de febrer es duran a terme les desfilades de Carnestoltes. Així, durant aquests dos dies cadascuna de les 31 comparses que hi ha en aquesta localitat desfilaran pels carrers de Vinaròs lluint els seus espectaculars vestits. En total, es preveu que més de 6000 persones participen en aquestes desfilades.

A més de les disfresses, les carrosses també seran una de les peces clau de les desfilades dels dies 18 i 19 de febrer. En aquest sentit, les reines recorreran els carrers de Vinaròs en les carrosses, un total de 55 enguany, acompanyades de la música, la megafonia i els balls i coreografies dels membres de les comparses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari