Vinaròs adquireix una plataforma elevadora portàtil per a millorar l'accessibilitat del municipi

La plataforma ha tingut un cost de 13.400 euros i s’alimenta amb bateries, la qual cosa permet el seu ús sense electricitat

Vinaròs adquireix una plataforma elevadora portàtil per a millorar l'accessibilitat del municipi
20/08/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, en col·laboració amb la Regidoria d’Urbanisme, ha adquirit una plataforma elevadora portàtil per a facilitar l’accés als escenaris i espais elevats. La compra s’ha realitzat amb la col·laboració de Cocemfe Maestrat, amb la supervisió del president de l’entitat, Ramón Meseguer, que ha sigut l’encarregat d’avaluar les diverses opcions per escollir la més adequada.

Pel que fa a les característiques de la plataforma, cal destacar que ha tingut un cost de 13.400€ s’alimenta amb bateries, fet que permet el seu ús en espais sense electricitat. L’alçada màxima és de 140 centímetres, òptima per a poder accedir als escenaris a més de disposar de rodes per a facilitar el seu transport.

D’altra banda, a finals d’aquest any es posarà en marxa una escola taller per a realitzar tasques de millora de l’accessibilitat al municipi. En concret s’actuarà en 30 punts per a reparar les voreres deteriorades, com ara el camí del Saldonar, a més de fer els rebaixos en els passos de vianants i eliminar les barreres arquitectòniques per a facilitar el pas per a les persones amb mobilitat reduïda. Totes aquestes feines comptaran amb un pressupost de 144.000€.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha detallat que “s’ha previst fer una actualització del Pla d’Accessibilitat del municipi, per adaptar-lo a la normativa actual i fer de Vinaròs una ciutat molt més accessible per als veïns”. En aquest sentit, Chaler assenyala que el Pla de Mobilitat, que ara mateix es troba en exposició pública, disposa d’un apartat d’accessibilitat per aconseguir que els principals itineraris de la ciutat, així com les principals zones d’interés del municipi siguen accessibles.

Per la seua banda, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ressaltava que “aquestes tasques d’accessibilitat al municipi són indispensables per fer un Vinaròs modern i per a tots“. En aquest sentit agraïa també la tasca de Cocemfe Maestrat, que amb les seves reivindicacions ajuden a millorar el municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari