Vinaròs celebrarà del 8 al 10 de desembre la Fira Lluís Santapau

Vinaròs celebrarà del 8 al 10 de desembre la Fira Lluís Santapau
29/11/2023 -

La plaça Parroquial acollirà del 8 al 10 de desembre una nova edició de la Fira Lluís Santapau amb la participació d’artesans del xocolate i dels dolços tradicionals de Nadal. L’horari de la mostra serà cada dia de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h, a més, s’inclourà una programació especial amb visites guiades, tallers de cuina infantil i un photocall per compartir a les xarxes.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “la Fira de Lluís Santapau s’ha consolidat com una cita imprescindible per a Nadal amb l’assistència de centenars de persones en cada edició, que aprofiten per a comprar els tradicionals dolços nadalencs fets de forma artesanal”. En aquest sentit, convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se durant el pont del 8 de desembre a Vinaròs per gaudir de la mostra i de les activitats que s’han preparat.
Pel que fa a la programació, es farà la visita guiada “Vinaròs i el xocolate: una història deliciosa”, divendres i dissabte a les 17:00h. Per a participar cal realitzar una reserva prèvia al web https://turisme.vinaros.es.

D’altra banda, també s’oferirà, per dissabte a les 19:00h, la xerrada sobre l’origen del cacau “La Garrofa i La Xocolata” per part del professor de cuina, Marc Casanova, que també inclourà una petita degustació. Amb relació als tallers de cuina infantil, es faran dissabte i diumenge a les 11:00h, impartits també pel cuiner Casanova. Cal destacar que aquestes dues activitats són gratuïtes sense necessitat de reserva prèvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari