Vinaròs llança diverses ajudes escolars per a conciliar la vida laboral i familiar i fer front a despeses

Vinaròs llança diverses ajudes escolars per a conciliar la vida laboral i familiar i fer front a despeses
13/05/2021 -

La regidora d’Educació, Begoña López, ha donat a conèixer les ajudes escolars municipals, que cada any es posen en marxa des de l’Ajuntament, per ajudar als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar i a fer front a les despeses del material.

La primera que es posarà en marxa serà la del xiquibó, que ja s’ha remés per a la seua corresponent publicació al Butlletí Oficial de la Província de Castelló. En aquest sentit, López comentava que “en els propers dies s’habilitarà un enllaç a la pàgina web de l’Ajuntament, dintre de l’apartat Educació, amb tota la informació de la documentació necessària per a sol·licitar l’ajuda i com realitzar el procés”. Segons assenyalava la tramitació s’haurà de fer a través de la Seu Electrònica i serà imprescindible disposar de la Clau Electrònica, Certificat Digital o DNI Electrònic.

López insistia que, tot i que la tramitació és telemàtica, per a resoldre dubtes o qüestions es poden adreçar de forma presencial a la Regidoria d’Educació ubicada a la primera planta de la Biblioteca Municipal o telefonar al 964 407 961.

En relació a les ajudes per al transport, es podran sol·licitar aproximadament finals del mes de juny, mentre que la subvenció per al material escolar es podrà tramitar a finals de setembre. López destacava que des de l’Ajuntament, a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació, s’informarà dels terminis de les dues ajudes perquè els veïns disposen de temps suficient per a poder-les sol·licitar.

Matriculacions per al nou curs escolar

La regidora també ha donat a conèixer el calendari de matriculacions per al proper curs escolar. El 24 de maig es publicaran les vacants disponibles en els centres educatius i des del 25 de maig al 2 de juny es podran realitzar les inscripcions. Tancat el termini les llistes definitives es faran públiques entre el 19 i 20 de juliol. La regidora López ha insistit que “totes les tramitacions s’hauran de realitzar de forma telemàtica a través del web de la Generalitat Valenciana,
http://ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado/inicio, tot i així des del Departament d’Educació oferirem atenció per a resoldre qualsevol dubte que puga sorgir”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari