Vinaròs millorarà els carrers de José María Salaverría i Les Camaraes

En total es tracta d’una inversió de 492.000€ i en tots dos casos les empreses podran presentar les ofertes fins al 17 d’agost

Vinaròs millorarà els carrers de José María Salaverría i Les Camaraes
09/08/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha tret a licitació els dos projectes per a la millora de les dotacions dels carrers de José María Salaverría i Les Camaraes. En total es compta amb un pressupost de sortida de 492.000€ dividits entre les dues licitacions, que estaran obertes fins al proper 17 d’agost.

En el primer cas, el carrer de José María Salaverría, s’ha previst un pressupost de 329.000€ per a la millora de l’estructura viària amb l’ampliació de les voreres per oferir una major seguretat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de crear una zona per a l’estacionament de vehicles i una carretera amb una amplada de 3,40 metres per a facilitar la circulació. Així mateix, les obres també inclouran la millora de les instal·lacions de sanejament i pluvials, així també com la renovació de l’abastiment d’aigua potable i la substitució de l’enllumenat públic per un de més eficient.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha indicat que “totes aquestes obres es finançaran a través del programa ‘Reconstruïm Pobles’ de la Generalitat Valenciana“. En aquest sentit, assenyalava que “inicialment el Govern Autonòmic va atorgar una ajuda de 250.000€ i més tard va decidir augmentar aquesta quantitat fins als 350.000€, fet que suposarà finançar tot el projecte valorat amb un pressupost de 353.356€“.

El segon projecte, al carrer de Les Camaraes, compta amb un pressupost de 163.000€ per a urbanitzar el tram de vial que quedava pendent i garantir així totes les dotacions.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “els dos projectes suposaran millorar les prestacions en aquesta zona del municipi, on cal destacar que recentment s’han adequat els pluvials de l’avinguda de Maria Auxiliadora“. Segons afegia és una mostra del compromís del Govern Municipal per oferir de forma progressiva uns millors serveis per a tots els veïns de la localitat. Unes feines, que segons assenyalava, en els propers mesos també s’afegirà l’adequació dels pluvials de l’avinguda de Barcelona a través del pla Reactivem Obres de la Diputació de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari