Vinaròs s'impregnarà de festa amb el nou recorregut de les desfilades del Carnaval 2022

Aquest divendres i dissabte se celebren les esperades desfilades del Carnaval, amb un nou recorregut i horari

Guardar

carnaval vinaros gala
carnaval vinaros gala
Aquest cap de setmana, Vinaròs es tenyirà del millor ambient festiu amb un dels moments més especials de cada edició: les desfilades del Carnaval 2022. Un acte que cada any congrega a centenars de persones entre veïns i visitants i que enguany tindrà nou recorregut i horaris, tant en el cas de la desfilada infantil com en el d'adults, segons ha anunciat la Comissió Organitzadora del Carnaval(COC).El municipi acomiadarà així la seua gran festa d'Interés Turístic Autonòmic després de dos caps de setmana en els quals les comparses ja han pogut gaudir d'actes clau com la Gala de Reines i Reis, la bestreta a les desfilades en els quals es va gaudir de grans espectacles.

Nou recorregut de les desfilades del Carnaval de Vinaròs

Aquesta edició es guardarà en el record, no sols per la volta de la seua celebració després de dos anys de pandèmia, sinó per realitzar-se més tard –del 23 d'abril al 9 de maig- pel mateix motiu i perquè les desfilades tindran un nou recorregut i horaris.En concret, el nou recorregut és d'aproximadament 2.540 metres, 100 metres menys que l'anterior, amb una duració del voltant de 3 hores. Així mateix, comptarà amb dos sambòdroms al carrer San Francisco i en l'avinguda Llibertat.En concret, les desfilades parteixen del carrer San Francisco (sambòdrom) i passen per Pius XX, l'avinguda Pablo Ruiz Picasso, el carrer Soro, la plaça Sant Esteban, l'avinguda Llibertat (sambòdrom), el carrer del Pont, la plaça Tres Reis, el carrer Sant Cristòfor i finalitza en la plaça Jovellar.Quant als horaris, la desfilada infantil se celebrarà el divendres 6 de maig a les 18.00 hores des de la plaça de l'Ajuntament fins a l'Àgora. No obstant això, la primera Gran Desfilada es retarda el dissabte 7 a les 21.00 hores, i el segon del diumenge, a les 20.00 hores, perquè lluïsquen més a la nit, com és habitual. (Foto de Aparicio)

Últim cap de setmana

No obstant això, no són els últims actes de la programació del Carnaval de Vinaròs. Aquesta nit del dijous, se celebrarà la Nit del Pijama en la carpa del recinte del Carnaval, i demà divendres serà la Gran Nit Loca, amb l'orquestra Màxima.El dissabte, després del primer gran desfilada, se celebrarà una nova revetla amb l'Orquestra Centaure en la carpa del recinte, i caldrà esperar al dilluns a les 20.00 hores a l'Enterrament de la Sardina, a les 20.00 hores.

Arxivat a:

Destacats