À Punt busca 'enamorar' a l'audiència amb l'estrena de quatre nous programes

Dos concursos, un programa musical i el retorn de la nova temporada de 'L'Alqueria Blanca' són algunes de les novetats de la radiotelevisió pública valenciana

Guardar

1 Ricard Camarena Tupper club À Punt
1 Ricard Camarena Tupper club À Punt
À Punt anuncia l'estrena de quatre nous programes per a 'enamorar' a l'audiència, ja que la seua arribada a la graella de la televisió pública valenciana coincideix amb la setmana en la qual se celebra Sant Valentí, el dia dels enamorats. Concursos, un programa musical i continguts de ficció són els nous continguts que es podran veure en À Punt des de esta setmana."Són quatre propostes diverses, amb formats televisius exitosos dirigits al públic familiar. Tres programes nous i la tornada de L'Alqueria Blanca completen el canvi de programació que hem fet per a seduir als nostres teleespectadors", explica el director general d'À Punt, Alfred Costa.El primer programa que s'estrenarà és el concurs 'Alta tensió', que arriba a les vesprades de la radiotelevisió valenciana i que promet "ser electritzant", tal com ha detallat l'actor valencià Nelo Gómez, que serà el seu presentador. Este s'emetrà de dilluns a divendres, de 19 a 20 hores, i en ell participaran cada dia quatre concursants que hauran de jugar sis proves en les quals la bombeta s'encendrà si encerten les preguntes. Està produït per Homo Videns Produccions.Els dimarts a la nit torna 'L'Alqueria Blanca' amb l'estrena de la nova temporada, que ha sigut produïda per Ondenou. El retorn de esta ficció valenciana serà el 13 de febrer a les 22 hores amb trames noves que faran somriure i enamorar-se dels personatges de ficció valencians més volguts.

Una docusèrie protagonitzada pels mítics cantants valencians dels 70

La nit dels dijous serà per a gaudir de la música de grans cantants valencians que han triomfat a nivell internacional. À Punt emetrà cada dijous a les 22 hores durant sis setmanes 'Mítics 70', una docusèrie sobre l'èxit i la maledicció dels cantants de la Comunitat Valenciana dels anys 70.Este nou format aborda la vida dels artistes més populars de la dècada com Bruno Llomes, Nino Bravo, Camilo Sesto, Juan Camacho i Juan Bau, alguns d'ells morts fatídicament quan l'èxit els acompanyava. Al llarg de sis capítols, comprovarem el vincle d'estos artistes amb la cultura tradicional valenciana dels anys 70 i ens mostrarà fons d'arxiu d'actuacions i declaracions exclusives dels protagonistes d'aquells anys.Este comptarà també amb les veus de reconeguts músics i experts musicals d'abans i d'ara com el propi Juan Bau, Miguel Ríos, Francisco, Sole Giménez, Helena Bianco, Miqui Puig, Carles Gámez o Eduardo Guillot, entre uns altres.

Ricard Camarena aterra en À Punt per a presentar un concurs gastronòmic

La nova programació d'À Punt que s'estrenarà esta setmana inclou a més l'aterratge del xef Ricard Camarena. La cita serà els dissabtes a les 22 hores amb el nou programa 'Tupper Club', un concurs gastronòmic setmanal en el qual tres famosos accepten el repte del seu presentador, el cuiner Ricard Camarena, per a elaborar una recepta que compartiran amb els seus contrincants.Cada famós elaborarà en la seua casa una recepta que farà arribar en tuppers al presentador i als rivals. Cada concursant haurà de provar els menjars dels altres sense saber a qui correspon. Avaluaran i després descobriran qui són els seus contrincants i de qui és cada "tupper". Votaran qui és el guanyador i hauran d'acceptar la decisió del presentador perquè només hi ha un guanyador que es portarà a casa el 'tupper d'or'.
Destacats