Àlex Blanquer i Ximo Rovira protagonitzaran les Campanades 2024 d'À Punt aquesta nit de Cap d'any

La radiotelevisió pública oferirà una programació especial amb molt humor i música durant la nit del pròxim diumenge 31 de desembre

Guardar

campanades 2024 a punt
campanades 2024 a punt
À Punt ja té tot preparat per a acomiadar l'any 2023 amb la millor programació. Una aposta televisiva per a la nit del pròxim diumenge 31 de desembre que aquest 2023 es caracteritza pel bon humor i la música amb l'objectiu de convertir l'última nit de l'any en una festa inoblidable. Programes d'humor, musicals; i, per descomptat, una retransmissió en directe de les Campanades des de la plaça de l'Ajuntament en la qual els espectadors podran prendre's els raïms amb dos coneguts rostres de la cadena i també veure en viu com s'està vivint la gran festa des del punt neuràlgic de la Nit de cap d'any a València.Així, la programació especial per a la nit de cap d'any començarà a les 21:30 hores amb el programa TàP Zàping, presentat per Lluís Cascant. A l'hora del sopar, aquest format d'entreteniment reviurà els moments més divertits de 2023 i l'audiència podrà gaudir d'una anàlisi de l'actualitat d'una forma diferent a través de paròdies i 'fakes' dels persones de la vida política autonómia i nacional.A les 22:30 hores, començarà la programació en directe des del Palau de les Comunicacions, situat en la plaça de l'Ajuntament de València. A les 22:50 hores, acomiadarem l'any amb l'especial "Campanades 2024" de la mà d'Àlex Blanquer, Ximo Rovira i Óscar Tramoyeres. Un programa que descomptarà els minuts fins a les campanades emetent 'sketches' divertits de cares conegudes per a l'audiència. A més, el públic podrà descobrir els desitjos per al nou any enviats per les espectadores i espectadors d'À Punt i un endeví peculiar mostrarà com seria el futur si es compleix el que es desitja.Mentrestant, les reporteres d'À Punt Berta Báidez i Nerea Sanfe s'encarregaran d'explicar-nos a peu de plaça com s'està vivint la festa, els focs artificials i les històries d'aquells que donen la benvinguda al 2024 des del punt neuràlgic de la festa de Cap d'any a València.A les 23:40 hores arribarem al moment més esperat de la nit: les campanades des de la plaça de l'Ajuntament de València. Amb la companyia de Ximo Rovira i Àlex Blanquer, gaudirem de les 12 campanades, menjarem el raïm o els grillons de taronja i farem el brindis per les coses bones que portarà el 2024. Després del raïm, la radiotelevisió pública valenciana emetrà un especial de música de karaoke amb "Cantem-li al 2024!" per a passar-ho bé amb la família i amics.

Deixa els teus desitjos en la web d'À Punt

À Punt convida a les espectadores i espectadors a participar en els últims missatges de l'any. La web d'À Punt té oberta una finestra per a compartir allò que volem per a 2024, per a nosaltres, per a la família, amics i amigues o per al món. Amb aquesta iniciativa, la televisió pública valenciana busca donar l'oportunitat al públic de fer l'últim regal de l'any del seu Mural dels desitjos. El termini per a enviar aquest desig finalitza el pròxim 30 de desembre.
Destacats