Castelló acollirà un concert de Coyote Dax

L'actuació tindrà lloc el pròxim 14 de setembre en el Centre Integral de Majors d'Onda

Guardar

Coyote Dax
Coyote Dax

L'Ajuntament d'Onda ha presentat l'agenda d'activitats estivals dirigides als seus majors, destacant l'actuació de Coyote Dax el 14 de setembre com l'esdeveniment principal. Este espectacle forma part de les festivitats del Centre Integral de Majors, que es desenvoluparan del 13 al 16 de setembre.

La Plaça d'Espanya serà l'epicentre d'esta celebració, on els assistents podran reviure la popular cançó "No trenques més" a les 19.00 hores. Maribel Raigada, regidora d'Envelliment Actiu, ha destacat la importància d'oferir oportunitats d'oci i convivència als majors durant l'estiu. "Volem que els nostres majors gaudisquen de l'estiu amb activitats que els facen sentir part activa d'Onda", ha afirmat. A més, ha subratllat que l'actuació de Coyote Dax serà un homenatge a les nits d'estiu plenes d'alegria i records compartits, prometent que serà un esdeveniment memorable per a totes i tots.

A més d'este esdeveniment, l'Ajuntament ha organitzat una sèrie d'activitats sota el nom 'Vesprades de balls a l'estiu'. Estes vesprades de ball tindran lloc els dissabtes 6 i 13 de juliol, i els dissabtes 10 i 17 d'agost, també en la Plaça d'Espanya, de 19.00 a 21.00 hores, amb la participació del duo Yotoko.

Oci per a tots

L'estiu a Onda es caracteritza per una àmplia oferta d'activitats per a tots els públics. Entre elles destaquen l''Escoleta Jove d'Onda', un espai de diversió i aprenentatge per als més joves; 'Un estiu de conte', que oferix contes i activitats per als xiquets; visites teatralitzades pel centre històric per als amants de la cultura; i les propostes gastronòmiques organitzades per HosturiOnda, com 'OndaArrós', que permeten gaudir de la rica gastronomia local.

A més, el festival 'Íntims al Castell' promet una sèrie de concerts íntims al castell d'Onda, amb la participació d'artistes canviats de nom com Pitingo, Iván Ferreiro, Ainhoa Arteta i Marta Santos.

Amb esta completa programació, Onda es prepara per a un estiu ple d'activitats, assegurant que tots els seus habitants, des dels més joves fins als majors, puguen gaudir d'un estiu vibrant i participatiu.

Destacats