La Diputació de Castelló acull la presentació de la VIII edició de la Fira Nacional de Novel·la Romàntica

La fira es desenvoluparà durant els dies 28, 29 i 30 de juny en la terrassa de l'Hotel Voramar de Benicàssim

Guardar

Presentació de la Fira de Novel·la Romàntica
Presentació de la Fira de Novel·la Romàntica

La Diputació Provincial de Castelló ha acollit este matí la presentació de l'octava edició de la Fira Nacional de Novel·la Romàntica, la qual tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny a l'Hotel Voramar de Benicàssim.

El diputat de Cultura, Alejandro Clausell, ha participat en la roda de premsa a la qual ha assistit la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Benicàssim, Rosa María Gil, i en la qual s'ha donat a conéixer la programació del tan assenyalat esdeveniment amb el qual el Govern Provincial torna a manifestar el seu suport a la cultura literària i ha assenyalat que “el que es pretén en esta fira és promoure la cultura, posar en valor el llibre i enaltir la labor de les escriptores”.

La Fira de Novel·la Romàntica 2024 planteja una àmplia programació d'esdeveniments relacionats amb la literatura i el món dels llibres. “Compta amb una programació molt diversa i per a tots els públics, sent un dels principals atractius els estands en els quals es poden trobar a les autores firmant les seues novel·les”, ha comentat Alejandro Clausell.

En este sentit, el diputat provincial ha indicat que “este esdeveniment és una trobada entre escriptores, lectores, editorials i amants del millor gènere romàntic del panorama nacional”. El festival destaca per la seua amplitud cultural i per ser l'únic d'Espanya que se celebra a l'aire lliure, a les ribes de la mar Mediterrània.

“Els visitants i amants de la lectura podran gaudir d'un esdeveniment que unix naturalesa i cultura i que posa en valor el gran talent de les autores nacionals”, ha ressaltat el responsable de l'àrea de Cultura, qui ha assenyalat que “Benicàssim aporta un escenari perfecte per al desenvolupament d'una fira de novel·la romàntica per les seues condicions naturals i el seu encant a peus del Mediterrani”.

“Tots els que visiten la fira, a més de gaudir de la literatura romàntica, podran submergir-se en el clima mediterrani i els seus encants”, ha destacat Clausell. D'esta manera, ha convidat “a tots al fet que gaudisquen d'esta festa de la novel·la romàntica en la qual participaran 20 autores i tres autors del panorama provincial i nacional, tots ells reconeguts en el món literari”.

Així doncs, la fira oferix trobades entre els autors, firma de llibres, taules redones, exposició i venda d'exemplars, concurs d'escriptura i activitats paral·leles per a gaudir d'un esdeveniment únic en un entorn privilegiat.

Destacats