El Feslloc comença la seua edició aquest divendres a Benlloc sota el lema "15 anys de revoltes"

El festival es realitzarà el 9 i 10 de juliol i comptarà amb artistes com a Zoo, Xavi Sarrià i Maluks, entre altres

El Feslloc comença la seua edició aquest divendres a Benlloc sota el lema "15 anys de revoltes"
07/07/2021 -

Els festivals continuen creixent aquest estiu 2021 a la província de Castelló i no podia faltar el Feslloc que, un any més, s’adapta a les mesures sanitàries i ofereix als seus fans la música més popular amb la celebració de 15 anys de l’esdeveniment i sota el lema #15anysderevoltes. Ja ho va fer l’any passat, quan semblava que no es podria celebrar per les restriccions i l’avanç de la Covid-19, però després del bon acolliment que va viure el festival, els organitzadors han decidit tornar a muntar els escenaris en la localitat de Benlloc.

La pandèmia generada per la Covid-19 va fer que el festival de 2020 fóra atípic, en format molt reduït, amb dos dies de concerts en l’Auditori i una tercera jornada en un espai obert. És per això que la 15a edició del Feslloc oferirà dos dies de concerts en la pista poliesportiva de Benlloc, amb 10 propostes musicals de gran nivell artístic, amb aforament limitat.

L’organització que ha hagut d’estar -i segueix estant- molt atenta a les mesures sanitàries per la Covid19, ha canviat un parell de vegades el format i l’aforament, però sembla que ara sí, ja es pot dir que el festival tindrà un aforament de màxim 2.000 persones per dia, que estaran assegudes en taules d’un màxim de deu persones on podran prendre consumicions i que s’ha habilitat un servei a taula per limitar cues, tot i que també es podrà demanar a la barra.

La mascareta serà obligatòria en tot moment, menys quan s’estiga consumint una beguda. Els concerts començaran a les 19.30 hores i s’acabaran a les 2 de la matinada, més prompte que en altres edicions per a facilitar la marxa escalonada dels assistents als seus llocs de pernocta, ja que enguany no hi haurà acampada. Es podrà començar a validar l’entrada i recollir les polseres d’accés a partir de les 17.30 hores i l’organització ha fet una crida a la seua gent a arribar amb temps a la zona del festival, al camp de futbol a l’entrada de Benlloc.

Zoo, El Diluvi, Xavi Sarrià, Maluks, Feliu Ventura, Jonatan Penalba, Tito Pontet, Blackfang, The Dance Crashers i Malparlat són els artistes que tocaran al Feslloc 2021. Zoo ha confirmat la seua actuació al Feslloc, tot i que la formació haja cancel·lat alguns dels seus concerts anteriors per positius de Covid en el seu equip tècnic. El festival arriba a la seua 15a edició superant la pandèmia, sota el lema “Feslloc, 15 anys de revoltes” defensant la música en valencià i la cultura segura i necessària.

L’organització del festival, formada per l’associació sense ànim de lucre Feslloc -amb participació de Escola Valenciana i l’Ajuntament de Benlloc- l’any passat ja va fer un esforç per celebrar el festival malgrat totes les dificultats imposades per la pandèmia amb l’objectiu de “defensar els treballadors de la música en valencià i que la cultura és segura i necessària”, i enguany no podia ser menys. Així, tot i que el Feslloc 2021 no tindrà el volum d’actuacions de l’edició 2019 pre-pandèmia, sí que ha fet una aposta per mantindre la qualitat musical que el caracteriza i el format d’edicions anteriors, sempre seguint les recomanacions sanitàries vigents en cada moment.

CONCERTS EN EL FESLLOC 2021

Per motius de prevenció sanitària, l’organització no podrà oferir la tradicional zona de campament que està habilitada, però posarà a la disposició del públic una zona gratuïta d’aparcament de cotxes.

9 de juliol

  • 19.30 hores: Blackfang
  • 20.50 hores: The Danse Crashers
  • 22.10 hores: Xavi Sarrià
  • 23.45 hores: El diluvi
  • 01.20 hores: Malparit

10 de juliol

  • 19.30 hores: Jonatan Penalba
  • 20.50 hores: Feliu Ventura
  • 22.10 hores: Tito Pontet
  • 23.30 hores: Zoo
  • 01.45 hores: Maluks

PROTOCOL COVID

L’organització ha preparat un protocol per a prevenir la covid-19 i oferir als seus assistents un espai segur, com són l’ús de gel hidroalcohòlic que estarà distribuït en diferents zones del recinte; l’ús obligatori de màscara en tots els llocs de l’àrea habilitada per al festival; i mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres entre les persones assistents.

També s’ha comptat amb la incorporació de gots d’un sol ús i individuals, que no es podran reutilitzar; utilitzar el mateix seient que s’ha agafat des del principi de l’esdeveniment; i seguir les línies de trànsit s’indiquen per on has d’anar dins del recinte.

ENTRADES

El festival ha preparat packs d’entrades per a poder assistir als concerts amb preus que ronden des dels 10 fins als 34 euros. Aquestes entrades es poden comprar en la pàgina web del festival. També s’ha habilitat un espai per als menors d’edat que vulguen assistir al Feslloc, amb les condicions d’accés d’entrada i les normatives adaptades per a aquestes edats.

FESTIVALS DE CASTELLÓ

El Feslloc no és l’únic festival que té concert aquest cap de setmana, ja que el 9 de juliol, a “Peníscola From Stage” actua Stay Homas, i el 10 de juliol, en “Luce Benicàssim“, Aitana. És per això que enguany, els municipis de Castelló s’han llançat per a oferir als seus ciutadans i a turistes la millor cultura musical.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari