José Sacristán, Lola Herrera, Antonia San Juan i Gonzalo de Castro actuaran a Onda

Formaran part de la nova edició del cicle ‘Hivern de Teatre’ al Teatre Mónaco

Guardar

José Sacristán (imagen de TAC Catarroja)
José Sacristán (imagen de TAC Catarroja)
Actors i actrius de la talla de José Sacristán, Lola Herrera, Antonia San Juan i Gonzalo de Castro se'n pujaran a l'escenari a Onda amb una nova edició del cicle 'Hivern de Teatre', tal com ha anunciat aquest dilluns el consistori.Es tracta d'una cita per la qual ja han passat grans professionals i companyies teatrals del país i que tornarà a celebrar-se entre el 28 de gener i el 22 d'abril en el Teatre Mònaco de la localitat. "Des de l'equip de govern continuarem apostant per la cultura perquè pensem que els onders es mereixen una programació a l'altura de les grans ciutats", ha destacat María Prades, regidora de Cultura i Festes de la localitat."La cultura atrau un gran públic que s'acosta a conéixer el nostre municipi i suposa una important font d'ingressos per als nostres comerciants i hostalers", ha afegit l'edil.Així, Lola Herrera arrancarà el cicle el dissabte 28 de gener amb 'Adictos. Jugando a ser dioses'; Antonia San Juan continuarà el 25 de febrer amb 'Entrevista con mi hija Mari'; el dissabte 18 de març serà el torn de Gonzalo de Castro amb 'Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó' i José Sacristán acomiadarà el cicle amb 'Señora de rojo sobre fondo gris' el 22 d'abril.

Sinopsi

'Adictos. Jugando a ser dioses'

Estela Anderson, científica de prestigi internacional i d'extraordinària intel·ligència, trepitjarà l'escena encarnada en Lola Herrera. La doctora Soler, cap del departament de psiquiatria d'un avançat hospital, prendrà cos en Lola Baldrich. I Eva Landau, reconeguda periodista i escriptora, rebrà el seu alé d'Ana Labordeta. Una aventura social i política, carregada d'emocions inesperades.La comunicació i la incomunicació, la soledat, la llibertat i l'ús excessiu de la tecnologia són alguns dels temes que tracta aquest text escrit per Daniel Dicenta Herrera i Juanma Gómez. Un thriller distòpic que reflexiona sobre el futur pròxim i analitza el comportament humà en l'era digital, una relació de l'ésser humà amb la tecnologia que l'acompanya i aclapara per moments.

'Entrevista con mi hija Mari'

En aquest espectacle, Antonia San Juan posa en peus un show en el qual un entrevistador d'un programa de Televisió analitza l'actualitat entrevistant la mare de Mari. Música en directe i un monòleg desartillant en el qual es posa en dubte als mitjans de comunicació.

'Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó'

El rodatge de "Lo que el viento se llevó" és un autèntic desastre. El productor cinematogràfic, David O. Selznick, ha decidit frenar-ho en sec per a poder reconduir-ho i que la pel·lícula no deixe de ser la que ell sempre va somiar. Però el temps corre en contra seua i cada segon d'aturada li està costant una autèntica fortuna. Se sap que aconseguiran fer la pel·lícula i que va ser un dels majors èxits de la història del cinema, però només el públic podrà assistir als esdeveniments reals que van ocórrer durant el periple d'aquest rodatge.

'Señora de rojo sobre fondo gris'

Un pintor, amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seua dona, que era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar.Aquesta obra teatral és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que situa al públic en aquella Espanya amb trets inequívocs, que parla de la felicitat i de la seua pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seua emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

Entrades

L'Ajuntament d'Onda ha anunciat que informarà a través de les xarxes socials de la venda de les entrades per a les quatre funcions i ha recordat que els empadronats comptaran amb descomptes. Així mateix, aquells joves que tinguen el 'Bo Jove Cultural' podran beneficiar-se d'una tarifa reduïda.

Arxivat a:

Destacats