L'Arenal Sound 2022 calfa motors: tots els detalls del festival estrela de Borriana

Coneix quins grups i artistes se’n pugen a l’escenari, l’horari dels concerts o com arribar al festival

Guardar

arenal sound 2
arenal sound 2
En una setmana, Borriana tornarà a vibrar tres anys després amb el seu festival estrela: l'Arenal Sound 2022. C. Tangana, Mike Towers, Carlos Sadness o Bad Gyal són alguns dels grans reclams d'aquesta 11a edició que se celebra del 4 al 7 d'agost amb dues jornades prèvies de concerts i grups i artistes nacionals i internacionals.Tal com ha recordat l'Ajuntament de Borriana, és un dels esdeveniments més multitudinaris d'Espanya i ja s'ha previst el dispositiu especial de seguretat, que comptarà amb 2.000 efectius pertanyents a diferents especialitats, xifres similars a l'última edició, que va ser en 2019.

Qui actua?

Sens dubte, els 'sounders' esperaven amb molta il·lusió conéixer el cartell d'aquest 2022. Així, del 4 al 7 d'agost actuaran Jaime Lorente, Maikel Delacalle, Reclycled D, Funzo & Baby Loud, Delaossa, Myke Towers, Mariah Angeliq, Ñengo Flow, Juliann James BSB MZRIN, Mike Williams, Font, Pepino Marino, Boccachico, Albert González, Marmi, Marlena, La La Love You, Lemot i Brian Van Andel el dijous 4.Quant al divendres, serà el torn de Despistaos, La Oreja de Van Gogh, Arnau Griso, Lola Índigo, Dani Fernández, Duki, Ptazeta, Bizarrap, Les Castizos, Nervo, Pablo Mas, Laura Put, Borja Sant, Bailaferias, Walls, Enol, Hens, Selecta i Space Elephants.El dissabte se'n pujaran a l'escenari Zzoilo, Pole., Cali y El Dandee, Carlos Sadness, C. Tangana, Nil Moliner, Eladio Carrión, Luc Loren, DVBBS, Juan Valiente, Groove Amics, Mon DJ, Xune, Blake, Ambkor, C.R.O, Flaca i Taao.Finalment, el diumenge acomiadaran l'edició Beny Jr, Morad, RVFV, Rels B, Belén Aguilera, Bad Gyal, Lennis Rodríguez, Omar Montes, Liu, Afrojack, Raoul Vázquez, Pol 3.14, Cheti, Emlan i Hektor Mass.

Horari dels concerts

Quant a l'horari dels concerts de l'Arenal Sound 2022, des de les 14.00 fins a les 06.00 hores de la matinada es podrà gaudir de la millor música nacional i internacional. Aquests són els horaris dels quatre escenaris (el Cutty Sark Pool Stage, el Trident Stage, Negrita Stage i Heineken Silver Stage).

Entrades

Respecte a les entrades, l'Arenal Sound 2022 ha penjat el cartell de 'sold out' en els abonaments generals i VIP, si bé encara queden algunes entrades de dia que poden comprar-se des de 55 euros més despeses de gestió a través d'aquest enllaç.Quant a la zona de càmping, la zona de descans de l'Arenal està esgotada, però queden entrades per a la Zona Malva-rosa fins a aquest dijous 28 de juliol o fi d'existències, segons l'organització. Una altra opció és la del Glamping, un servei de lloguer de botigues ja muntades amb tota mena de detalls que pot adquirir-se des de 70 euros més despeses de gestió.

Com arribar?

Com arribar a l'Arenal Sound? El festival se celebra a la platja de l'Arenal de la localitat de Borriana. Per a arribar, la millor opció és el transport públic, com són els autobusos oficials o Sounder Bus, específic de l'Arenal; el tren, amb destinació Borriana-les Alqueries i prenent un autobús amb línia fins a la platja; i si es viatja amb avió, es pot viatjar a l'aeroport de València i prendre un tren des de l'Estació del Nord.

Arxivat a:

Destacats