Musi'CS naix com a plataforma de promoció per als grups castellonencs

La iniciativa de la Regidoria de Cultura de Castelló estrena hui el primer concert i portarà actuacions cada divendres de l'estiu

Guardar

100720-Dandy-Wols-actuació-MusiCS.jpg
100720-Dandy-Wols-actuació-MusiCS.jpg
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló estrena la iniciativa Musi'CS, emmarcada al pla de xoc per impulsar el sector cultural de la ciutat. Gracies a aquest proyecte, huit grups castellonencs tindran l'oportunitat de mostrar els seus treballs tant editats com inèdits, mitjançant la plataforma digital Netlive.L'objectiu de la campanya és «recuperar l'esperit dels concerts en suport a les bandes nascudes en la nostra ciutat», com ha explicat l'edil de Cultura, Verònica Ruiz. Una de les novetats del cicle és «la varietat d'estils de les bandes participants que el públic podrà tornar a gaudir en un moment en què, per seguretat, encara no podem organitzar grans actes al carrer», com ha explicat la regidora.El primer concert serà aquest divendres a càrrec del grup de rock Dandy Wolf, el qual estrenarà els temes "The World is Yours" i "You gotta fight". La formació no ha parat de composar en els últims temps i sorprendrà al públic amb algunes d'eixes novetats.El següent nom propi del cartell de Musi'CS serà Nadia Sheikh, qui actuarà el divendres 17 de juliol. La cantant i compositora presentarà temes editats en el seu últim EP, a més de temes nous que ha creat durant la quarantena.Per al 24 de juliol, el cicle oferirà el concert de Versonautas, qui presentaran el seu treball 'Astro Azul', un disc conceptual que parla d'un origen constant, d'un punt de partida que pot ser un naixement, un canvi de paradigma, una metamorfosi o un inici transformador. El quart grup a actuar serà Hummer Lema, programat per al 31 de juliol. Lema presentarà part del seu nou disc de la mà del grup Youthical Vybz i en els acompanyaments vocals al costat de Zifra. Hi haurà extractes del seu anterior disc 'LLDT vol1- Mientras Castelló duerme.', i també alguna col·laboració amb artistes de la ciutat.Calmoso & The Blackfang obrirà la cinquena jornada de Musi'CS amb el seu treball 'A foc lent', un projecte suposa una tornada amb força després del seu primer LP, 'Fangtazztic!', reeditat recentment. Cuinat amb calma i dedicació, el projecte consta de nou temes al més pur estil del hip-hop mediterrani i en valencià, ben amanit amb les influències funk i jazz.Divendres 14 d'agost arribarà el torn del duet format per Lola Bou & Manel Brancal, el qual presentarà el seu treball 'Sinergia'. Els dos artistes polifacètics uneixen talents, trajectòria i experiència per a donar vida a un repertori propi, eclèctic i ple de matisos.Criptozoos seran els encarregats de posar el ritme a la penúltima sessió d'aquests Musi'CS amb un directe on intepretaran un 50% de temes del nou treball que estan gravant acompanyats d'un altre 50% del seus temes "clàssics". Finalment, el grup Annacrusa tancarà el cicle divendres 28 d'agost amb la presentació de les cançons més potents de "Duelo" i és possible que sorprenguen amb alguna composició nova que podria estar inclosa en el seu segon disc.

Entrevistes i vídeos promocionals per donar suport a la música de casa

La Regidoria de Cultura col·laborarà amb Musi'CS amb una campanya de promoció del grups castellonencs que servirà per difondre les seues creacions i donar recorreguts als seus treballs. D'aquesta manera, cada dimecres i als perfils de Facebook i d'Instagram de Castelló és Cultura es podrà accedir a una entrevista amb el grup.Cada dijous, el públic podrà visualitzar el vídeo promocional del que serà el concert de la setmana i, cada divendres, a les 20.00 hores, es penjarà l'enllaç per tal d'accedir al concert, tot de manera gratuïta. A més, el dissabte es publicarà el concert a la plataforma Netlive per a què totes aquelles persones que no hagen pogut veure el concert puguen accedir.
Destacats