Onda celebrarà la festivitat del Santíssim Salvador sense romeria multitudinària

L’Ajuntament presenta una edició diferent de la festa patronal en compliment amb totes les mesures preventives

Onda celebrarà la festivitat del Santíssim Salvador sense romeria multitudinària
21/07/2021 -

Per segon any consecutiu, la ciutat d’Onda honrarà al Santíssim Salvador, el pròxim 5 i 6 d’agost, sense romeria multitudinària i sense actes festius com a mesura preventiva davant la pandèmia de Covid-19. L’Ajuntament ha presentat aquest matí el cartell de la festivitat que es limitarà a l’obertura al públic de l’ermitorio, amb l‘aforament limitat, i s’habilitarà un recorregut segur perquè els veïns puguen visitar durant aqueixos dies al patró, amb l’obligatorietat de l’ús de màscara i respectant la distància de seguretat.

Així ho ha anunciat aquest matí al peu de l’ermita l’edil de Benestar Social, Óscar Valero, qui ha fet una crida a la responsabilitat individual dels onders per a evitar concentracions massives. Sota aquesta premissa, tampoc tindrà lloc la fira comercial que s’instal·lava a l’esplanada ni les eucaristies. No obstant això, la Missa Major es podrà seguir per les televisions locals i els canals digitals de l’Ajuntament.

“Igual que l’any passat, ens toca viure una celebració diferent del Santíssim Salvador, ja que és moment de prioritzar la salut dels onders a les nostres tradicions. No obstant això, hem treballat en un protocol de seguretat perquè els veïns, de manera individual, puga honrar al nostre patró”, ha apuntat Valero.

Servei gratuït d’autobús

Igual que l’any passat, el consistori habilitarà un servei gratuït de transport a l’ermita per als veïns. El dijous 5 d’agost l’autobús eixirà a les 19 hores de l’Avinguda Montendre i prestarà servei ininterromput fins a les 2.30 hores de la matinada. El divendres 6 d’agost hi haurà un viatge a les 7.30 hores i després des de les 11 fins a les 13 hores, a la vesprada es reiniciarà el servei des de les 17.30 a les 20 hores.

Per part seua, l’ermitorio estarà obert al públic de 17.00 a 2.30 hores el 5 d’agost mentre que el 6 d’agost, en horari ininterromput, des de les 7.30 hores del matí fins a les 21.00 hores. Serà obligat l’ús de màscara i gel hidroalcohòlic i, així mateix, efectius de Policia Local i Protecció Civil vetlaran pel correcte compliment de les normes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari