Cevisama retarda la seua edició de 2021 al 24 de maig

Rubert, president de Cevisama: “Anem a treballar ja en l’edició de maig per a assegurar que els expositors presenten les seues novetats en millors condicions”

Cevisama retarda la seua edició de 2021 al 24 de maig

El comité organitzador de Cevisama, el saló internacional de la indústria ceràmica, l’equipament de bany i la pedra natural, ha acordat retardar la pròxima edició de la fira a la setmana del 24 al 28 de maig de 2021. Una decisió que, segons ha assenyalat l’organització, respon a la necessitat de garantir un entorn més estable i el negoci dels expositors i a afavorir l’assistència de compradors i prescriptores.

Cevisama 2021 anava a celebrar-se del 8 al 12 de febrer, però el sector i Fira València, organitzadora de la mostra, han coincidit que l’evolució de la crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus desaconsella celebrar l’esdeveniment en les dates en les quals s’estava treballant.

Manuel Rubert, president de Cevisama, ha insistit en la importància de protegir a tots els actors que participen en l’esdeveniment: “Ens posarem a treballar ja en l’edició de maig, amb la confiança que puguem tornar a reunir-nos amb tota la cadena de valor que representa a les nostres indústries -fabricadores, compradors, prescriptores, proveïdors,…- per a assegurar així que els expositors puguen presentar les seues novetats en millors condicions, obtenint el màxim retorn de la seua participació en fira“.

Així mateix, l’organització ha posat l’accent en l’aposta de Fira València per posar en marxa un Protocol de Seguretat “que ha convertit al recinte en entorn segur” i que s’està implantant ja en els esdeveniments que tenen lloc en les seues instal·lacions. Carmen Álvarez, directora de Cevisama, ha destacat que “estem treballant per a garantir la salut, abans de res, i el negoci dels nostres clients, als qui ens devem i als qui agraïm cada any la seua confiança en la nostra fira; estem segurs que Cevisama 2021 serà el gran retrobament sectorial i la millor opció per a rellançar les vendes i tornar al mercat amb força després d’un any tan complex”.

Cevisama 2021 serà la primera gran cita europea i mostrarà en el recinte firal valencià tota l’oferta dels fabricants de ceràmica, equipament de bany, fregides, esmalts i colors ceràmics, matèries primeres i materials d’unió i utillatge. A més, s’està treballant en la posada en marxa d’un nou pavelló tecnològic que permeta mostrar l’aposta tecnològica i innovadora de la indústria espanyola, concentrada a la província de Castelló i referent en el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari