Estos són els supermercats oberts a Castelló este Divendres Sant

Coneix quin horari i tipus d’obertura oferixen els supermercats de Castelló aquest Divendres Sant, 29 de març, que és festiu a la Comunitat Valenciana

Guardar

mercadona supermercado
mercadona supermercado

Este divendres 29 de març és Divendres Sant, dia festiu en la Comunitat Valenciana marcat com el dia més assenyalat de la Setmana Santa 2024. Una festivitat que, en ser prèvia al cap de setmana i amb un pont llarg per a moltes i molts, obliga els establiments comercials a modificar la seua obertura. Així, estos són els supermercats oberts a Castelló este Divendres Sant. Els supermercats de Mercadona ja han anunciat que mantenen tancades totes les seues botigues a la província de Castelló, igual que el diumenge i el dilluns 1 d'abril. Per tant, per a realitzar compres en la cadena d'alimentació de l'empresari Juan Roig s'haurà de fer este dijous fins a les 21.30 hores, el dissabte de 09.00 a 21.30 hores i el dimarts en horari habitual. Què farà Consum? La cadena valenciana de supermercats tindrà tancades les botigues de la seua marca principal este divendres 29, però hi ha horari especial per a les de Charter, com és habitual en festius. L'horari varia segons la botiga - per exemple, la del carrer Juan Ramón Jiménez de la capital de la Plana obri de 08.30 a 21.30 hores, mentres que la del carrer León XIII d'Almassora obri de 09.00 a 22.00 hores. Per això et recomanem consultar el seu directori de botigues. Respecte a Carrefour, té horari especial esta Setmana Santa. En el seu establiment de Vila-real obri este divendres 29 de 09.00 a 22.00 hores, el mateix horari amb el qual obri el diumenge. En canvi, tanca el dilluns 1 d'abril, també festiu. El de Vinaròs, per part seua, té obert el 29, 31 i 1 d'abril -juntament amb el 30- en el seu horari habitual (09.00 a 22.00 hores). Lidl també modifica el seu horari d'obertura esta Setmana Santa i, per exemple, el de l'avinguda de València de Castelló de la Plana obri este Divendres Sant de 09.00 a 22.00 hores, igual que este dijous i dissabte. El diumenge i dilluns sí que estarà tancat. No obstant això, et recomanem consultar què farà la teua botiga Lidl habitual.

Quins centres comercials obrin?

El Centre Comercial Salera de Castelló ha anunciat que este divendres 29 de març sí que obri les seues portes amb horari habitual. És a dir, l'hipermercat de 09.00 a 22.00 hores; les botigues de 10.00 a 22.00 hores i la zona d'oci i restauració de 12.00 a 00.00 hores.

Destacats