JYSK obrirà un centre logístic d'última generació a Castelló

Està previst que la construcció finalitze en 2028, moment en el qual l'actual centre de distribució i la seu central de Xest es traslladaran a Almenara

Guardar

imagen 3D centro logístico JYSK_2 (1)
imagen 3D centro logístico JYSK_2 (1)
Castelló comptarà amb un centre logístic d'última generació de l'empresa internacional del retail JYSK, que substituirà al que actualment disposa a Xest. Aquest espai s'obrirà a Almenara i, a partir de 2028, quan està prevista la seua obertura donarà treball a al voltant de 250 persones.JYSK continua amb el seu ambiciós pla d'expansió a Espanya i Portugal, i per a recolzar aquest creixement estratègic, ha impulsat la construcció d'un nou centre de distribució en el sud de Castelló.Al setembre, JYSK va celebrar un assoliment significatiu en aconseguir la xifra de 150 botigues en la península Ibèrica. Amb l'objectiu d'obrir més de 30 noves botigues i renovar aproximadament 20 botigues existents en el present exercici, la necessitat d'una estructura logística més sòlida és imperativa.L'empresa internacional de retail va adquirir una parcel·la de 274.000 metres quadrats de la signatura espanyola Bertolín, marcant l'inici de la construcció d'un centre de distribució modern i d'última generació. Aquest centre logístic estarà destinat a proveir a les botigues ja existents i a oferir lliuraments directes als clients a Espanya i Portugal.Ole Thomsen, vicepresident Executiu de Logística de JYSK, expressa que "el nostre nou centre de distribució a Almenara marca el següent pas per a reforçar encara més la nostra estructura logística. Al novembre de l'any passat, inauguràvem un nou centre de distribució a Hongria, i actualment estem planificant un altre als Països Baixos. Gràcies al nostre continu creixement, necessitem invertir en més capacitat logística per a poder continuar entregant als nostres clients les nostres magnífiques ofertes escandinaves".

Centre logístic d'última generació

El nou centre de distribució comptarà amb característiques similars al que s'està desenvolupant als Països Baixos, incloent-hi dues naus de gran altura i múltiples molls per a càrrega i descàrrega de camions. Aquestes naus de gran altura podran emmagatzemar al voltant de 150.000 palets de productes. A més, s'instal·laran panells solars en el sostre per a proporcionar energia a les instal·lacions.A més de les instal·lacions logístiques, l'edifici albergarà les oficines de la seu central de JYSK Espanya i Portugal, creant aproximadament 250 nous llocs de treball. A hores d'ara, JYSK ocupa 1.400 persones a Espanya i Portugal, amb 128 botigues a Espanya i 25 botigues a Portugal.S'estima que la construcció del nou centre de distribució estiga finalitzada entre 2027 i 2028. Mentrestant, el centre de distribució actual i la seu central a Xest, a l'oest de València, continuaran operant de manera habitual.Aquest nou projecte reforça el compromís de JYSK amb el seu creixement a la regió i promet ser una fita important en l'expansió de l'empresa a Espanya i Portugal.
Destacats