La Diputació obri el termini de sol·licitud de 10.000 viatges de Castelló Sènior 2021-2022

Guardar

castellon senior envejecimientp
castellon senior envejecimientp
El Patronat Provincial de Turisme ha obert el termini d'inscripció per a Castelló Sènior 2021-2022, el programa de vacances per a majors que llança una oferta de 10.000 places que es poden sol·licitar per via telemàtica des de la pàgina www.dipcas.es o per correu ordinari. Els qui opten per aquesta segona opció hauran de descarregar els impresos de sol·licitud en la web de la Diputació i presentar-los una vegada emplenats i signats en una oficina de Correus amb sobre obert perquè es puga estampar el segell corresponent amb la data. Hauran de remetre's a PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME DE CASTELLÓ, Avinguda Vall d'Uixó 25. 12004 Castelló.Per al president de la Diputació, José Martí, es tracta de "una notícia estupenda que permetrà avançar per la senda de la recuperació al sector turístic, que amb tanta cruesa ha patit les conseqüències de la pandèmia i la crisi que aquesta ha originat". En conseqüència, "si tots els anys suposa una alegria activar aquest programa, molt més ho és en aquesta edició perquè som conscients de la importància d'aquesta mena de notícies ajuden a moure l'economia i a generar optimisme entre la ciutadania".En aquest sentit, Martí, que continua "apel·lant a la prudència perquè el virus continua entre nosaltres", apunta al fet que "ha sigut possible arribar fins ací gràcies a l'esforç de mesos realitzat pel conjunt de la ciutadania castellonenca i al fet que el procés de vacunació es desenvolupa amb gran eficàcia i amb un ritme molt alt".

Les dades

Seran beneficiàries de de Castelló Sènior les persones empadronades en municipis de la província de Castelló majors de 55 anys reconegudes com a pensionistes del Sistema de Seguretat Social o classes passives pel concepte de jubilació a data de 31 de desembre de 2020.Els torns per a la realització d'aquests viatges estan compresos entre el 19 de setembre i el 17 de desembre de 2021 i entre el 16 de gener i el 10 de juny de 2022, exceptuant el període de Setmana Santa.Castelló Sènior, que en la pròxima temporada mantindrà els preus de l'actual, s'estructura en tres programes vacacionals diferents: 'Vacances en la Costa de Castelló', 'Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural' i 'Estades en Balnearis'.

Programa de Vacances en la Costa de Castelló:

Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:

Es tracta d'una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l'interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d'aigües miner-medicinals de la província, un mínim d'una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places és el següent:-176 € per plaça per al "Programa de Vacances en la Costa de Castelló".-159,50 € per plaça per a les "Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural".-447,50 € per plaça per a les "Estades en Balnearis".El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions "en espècie", sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:-80 € (IVA inclòs) per plaça per al "Programa de Vacances en la Costa de Castelló". Tot inclòs.-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les "Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural". Tot inclòs.-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les "Estades en Balnearis".
Destacats