Una botella especial de San Miguel celebra la final de l'Europa League amb el Villarreal CF

Guardar

Cervezas San Miguel x Villarreal CF
Cervezas San Miguel x Villarreal CF
Hui dimecres 26 de maig se celebra un partit únic, la primera final europea del Vila-real Club de Futbol en la història del club. El Gdańsk Stadium, situat a la ciutat del mateix nom, a Polònia, serà el lloc en el qual Submarí Groc es mesurarà al Manchester United.Aquesta fita ha portat a Cerveses San Miguel, patrocinador oficial del Vila-real, a unir-se a les manifestacions d'orgull de la ciutat i la gran família d'aficionats davant la gran cita de la història groga. Per aquest motiu la marca ha presentat una edició limitada de la seua botella San Miguel Especial amb elements de disseny commemoratius com a homenatge a aquesta gesta.La marca ha posat en marxa una iniciativa en xarxes socials en la qual es convida a compartir missatges de suport a l'equip i en el qual serà possible guanyar un pack que inclou la botella edició limitada al costat de la samarreta i la bufanda oficials del Vila-real CF.A més, perquè el suport s'estenga a tots els punts de la ciutat s'ha desenvolupat una campanya de comunicació exterior sota el lema "En aquest somni juguem tots. ENDAVANT VILA-REAL!" i en centres comercials com Carrefour Villareal, Carrefour Vinaròs, Carrefour Market i Alcampo Castelló. El dia del partit està previst que diferents bars de la ciutat animen a l'afició a compartir el moment entorn d'una San Miguel Especial amb regals directes per als més entregats a l'hora d'animar al seu equip.El vincle històric de Cerveses San Miguel amb el futbol ha fet possible aquesta iniciativa, com a part del propòsit de la marca de gaudir i compartir experiències junts per a fer el nostre món més gran. Un moment històric que mereix una celebració a l'altura al costat dels aficionats, enfortint la relació que manté Cerveses San Miguel amb el futbol espanyol i el Villareal C.F.

Sobre Cerveses San Miguel

Cerveses San Miguel naix a Manila en 1890 com un encreuament de cultures, civilitzacions, innovacions, nous estils de vida i maneres diferents de veure el món. Aquest moment fundacional determinarà per sempre la trajectòria vital de la marca, portant-la a més de 40 països.Cerveses San Miguel posseeix una àmplia gamma de cerveses nacionals i internacionals, algunes de les quals han rebut importants premis en certàmens internacionals com el Brussels Beer Challenge o els World Beer Awards. Cadascuna d'elles narra un viatge organolèptic específic, que parteix de la inquietud característica de la casa per a ampliar els horitzons d'aquells inconformistes que volen gaudir d'un món cerveser més gran. L'essència de Cerveses San Miguel és pionera i inquieta, és un viatge constant que va començar en 1890 i que l'ha portada a recórrer quasi tots els racons del planeta buscant, acumulant i compartint les millors experiències cerveseres. Un viatge en el qual són benvinguts els cervesers inquiets i que certifica a Cerveses San Miguel com a experta cervesera.

Sobre Mahou San Miguel

Companyia familiar 100% espanyola, líder del sector cerveser al nostre país amb una quota de producció de més del 32%. Disposa de 10 centres d'elaboració de cervesa –huit a Espanya i dues als EUA–, quatre brolladors d'aigua amb les seues plantes d'envasament i un equip de prop de 4.000 professionals. Compta amb més de 130 anys d'història, que comencen amb el naixement de Mahou en 1890. En 2000, Mahou adquireix San Miguel. En 2004, incorpora la marca canària Reina i, en 2007, Cerveses Alhambra. Durant l'última dècada, ha diversificat el seu negoci amb la compra en 2011 de Solán de Cabres, i l'entrada en noves categories com la cider en 2020.Posseeix un ampli portafolis de cerveses nacionals on destaquen, entre altres, Mahou Cinc Estreles, San Miguel Especial i Alhambra Reserva 1925; productes pioners en la seua categoria, com San Miguel 0,0, San Miguel ECO, Mahou Barrica i marques aptes per a celíacs com San Miguel Glútens Free i Mahou Cinc Estreles Sense Glútens. També té una àmplia gamma de cerveses internacionals i marques d'aigua com Solán de Cabres. La internacionalització és un dels eixos estratègics per al desenvolupament del seu negoci. Produeix més del 70% de la cervesa espanyola que es consumeix fora d'Espanya i és present en més de 70 països.

Arxivat a:

Destacats