Barrachina enaltix l'aposta de Mazón per la província en posar al capdavant de quatre de les nou conselleries a castellonencs

La presidenta del PP en la província destaca la incorporació de Vicente Martínez Mus i Miguel Barrachina com a consellers de Territori i Agricultura, respectivament, que se sumen a Salomé Pradas, ara al capdavant de Justícia, i Ruth Merino

Guardar

Carlos Mazón i Marta Barrachina
Carlos Mazón i Marta Barrachina

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha enaltit este divendres l'aposta del president de la Generalitat, Carlos Mazón, per la província en incorporar a més castellonenques en el Consell.

La líder provincial destaca el nomenament de Vicente Martínez Mus i Miguel Barrachina com a nous consellers que se sumen a Salomé Pradas i Ruth Merino en la primera línia política autonòmica.

La fins ara consellera de Medi ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, passarà a estar al capdavant de Justícia i Interior. El seu lloc al capdavant de Territori ho ocuparà Vicente Martínez Mus, actual director general de Costes, Ports i Aeroports. Mentrestant, Miguel Barrachina deixa el càrrec de portaveu del PP en les Corts i serà conseller d'Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca.

"Són molt bones notícies per a la província de Castelló, que passa a tindre de dues a quatre consellers, la qual cosa demostra la sensibilitat i l'atenció del president de la Generalitat per la nostra província, pels castellonencs i pel PP provincial", subratlla la presidenta del PPCS.

En estos moments, "del total de nou Conselleries, quatre tenen al capdavant a castellonenques, la qual cosa atorga a la nostra província un pes específic en el Govern autonòmic que mai s'havia tingut", afig la líder del PP en la província de Castelló.

A més, també s'incorporen al Govern autonòmic Vicente Tejedo com a secretari autonòmic d'Agricultura, mentre que Elena Albalat augmenta les seues competències i pansa de ser directora general de Família, Infància i Adolescència i Repte Demogràfic a secretària autonòmica d'Infraestructures Sociosanitàries.

"Totes les àrees que ocupen els castellonencs en els quals ha confiat el president Carlos Mazón són especialment sensibles i requerixen la màxima atenció per a millorar la vida dels ciutadans així com aconseguir el màxim desenvolupament de serveis i oportunitats tant per a la província de Castelló com per al conjunt de la Comunitat Valenciana", subratlla Marta Barrachina.

"Estic convençuda que totes i cadascuna de les persones que conformen el Consell, amb el president Carlos Mazón al capdavant, seguiran treballant sense descans per a atendre les necessitats de tots els ciutadans amb bon criteri, agilitat i responsabilitat", ha conclòs la líder del PP en la província, Marta Barrachina.

 

Destacats