Barrachina reconeix l'esforç de l'olímpica Sara Sorribes, "com a bandera i exemple de la força d'esta província"

"El teu bronze ens sap a or", afirma la màxima autoritat del Govern Provincial, i "ens anima a seguir ampliant el medaller, perquè sabem que esta terra té grans esportistes que s'han deixat la pell en estes Olimpíades"

Guardar

Recepció de Sara Sorribes en la Diputació de Castelló
Recepció de Sara Sorribes en la Diputació de Castelló

Marta Barrachina, presidenta de la Diputació de Castelló, ha reconegut este dimarts l'esforç i sacrifici de la castellonenca Sara Sorribes, tenista professional de la Vall d'Uixó que s'ha alçat amb una medalla de bronze en dobles femení en els Jocs Olímpics de París 2024. Un assoliment que ha enaltit la màxima representant de la institució provincial: "Eres bandera i exemple de la força d'esta província" i "la teua gesta mereix tot el reconeixement d'esta terra que t'ha vist nàixer, perquè sabem que l'esport és pilar d'esta província i hui dones com tu marquen un abans i un després en l'esport de Castelló", ha dit Barrachina a l'esportista.

La presidenta ha confessat "que seguint el teu joc no parem d'emocionar-nos" i per això "el teu bronze ens fa gust d'or", "perquè la teua gesta ha sigut èpica", ha afirmat la màxima autoritat del Govern Provincial. El treball que s'ha exhibit en els Jocs Olímpics de París 2024 per part de la delegació de Castelló "ens anima a continuar ampliant el medaller, perquè sabem que esta terra té grans esportistes que com tu que donen la seua vida per l'esport".

Medalla de bronze en dobles femení, Sara Sorribes ha compartit la seua experiència amb la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló que l'ha escoltada amb emoció. "Com a institució, és necessari reconéixer el treball que hi ha darrere i que t'ha portat al podi. L'èxit després de l'esforç que ens ha fet patir amb tu i compartir cada moment d'esta fita en la història esportiva de Castelló", ha declarat.

Una obstinació que la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló ha reconegut "en altres esportistes d'elit que també ho han donat tot a París". És el cas del castellonenc Pablo Herrera, "que sabem que sempre incansable i decidit a superar qualsevol barrera ens ha fet gaudir del vóley en estat pur". Al costat d'ell, la tenacitat del vila-realense Sebastián Mora, "al qual una fatídica caiguda del seu company el va allunyar del medaller". "Tots vam patir amb ells", ha manifestat la presidenta de la Diputació de Castelló. Perquè "la grandesa d'estos professionals és innegable". "Gràcies per tot el que ens heu donat. Sou l'orgull d'esta província", ha conclòs la màxima autoritat del Govern Provincial.

Destacats