El Consorci Provincial de Bombers de Castelló continua reforçant la plantilla de personal amb 28 places de bomber conductor

El BOP publica la llista definitiva amb els més de 1.200 aspirants i la convocatòria del primer examen que es desenvoluparà el pròxim 26 de juliol

Guardar

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, visita als bombers de l'entitat provincial
La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, visita als bombers de l'entitat provincial

El Consorci Provincial de Bombers continua reforçant la plantilla de personal amb la publicació de la data d'examen de les 28 places de bomber conductor.

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat este dijous la llista definitiva amb els més de 1.200 aspirants així com el tribunal qualificador i la convocatòria del primer examen que es desenvoluparà el pròxim 26 de juliol en la facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I.

El diputat de Bombers, David Vicente, ha indicat que la present convocatòria se suma a les tres convocatòries d'ocupació pública que es van publicar en el BOP fa just una setmana, “i amb les quals cobrirem llocs vacants estructurals i facilitarà de manera notable l'estabilitat i el funcionament del col·lectiu de bombers”. Les convocatòries publicades la setmana passada fan referència a una plaça d'Oficial de Prevenció de Riscos Laborals, una plaça de Planificació i Protecció Civil, i una plaça d'Oficial de Manteniment i Logística. “Amb estes publicacions fem un pas més per a complir amb el compromís adquirit de reforçar un cos de professionals que vetlen per la seguretat de tota la ciutadania” ha afegit David Vicente, qui ha incidit a més en què la publicació de totes estes convocatòries “respon als esforços realitzats per agilitzar els procediments administratius de la major oferta d'ocupació realitzada i aconseguir que la incorporació del nou personal siga una realitat en el menor temps possible”.

Sobre aquest tema, la convocatòria per a proveir una plaça d'Oficial de Prevenció de Riscos Laborals, a través del sistema concurs oposició, cinc aspirants són els aspirants definitius i el primer exercici teòric, obligatori i eliminatori, es desenvoluparà el pròxim 10 de juliol.

La convocatòria per a cobrir una plaça en l'àrea de Planificació i Protecció Civil, suma 21 admesos i el primer examen serà el 17 de juliol.

Finalment, per a la plaça d'Oficial de Manteniment i Logística, 18 són els aspirants que opten a este lloc de treball i el primer exercici teòric està convocat per al pròxim 24 de juliol.

Destacats