La nova Diputació de Castelló comença a caminar

La pròxima presidenta de la institució provincial, Marta Barrachina, anuncia els seus tres vicepresidents

Guardar

vicepresidentes diputacion castellon
vicepresidentes diputacion castellon
La futura Diputació de Castelló ja avança en el seu disseny. Després de les eleccions municipals del passat 28 de maig, la institució provincial passarà a les mans del PP i la seua pròxima presidenta, Marta Barrachina, prendrà el càrrec dimecres que ve 5 de juliol amb la constitució de la nova corporació que, de moment, ja ha posat nom als seus nous vicepresidents.Aquest dimarts, la mateixa Barrachina -també alcaldessa de la Vall d'Alba- ja va escenificar l'inici de la nova etapa en la Diputació amb la recollida de les credencials per part de tots els diputats i diputades 'populars', que podran governar sense necessitat de pactes gràcies a la victòria blava en els comicis municipals."Els 14 diputats del Partit Popular som un equip de dones i homes preparats per a començar a gestionar de manera immediata i que coneixem la realitat de la nostra província poble a poble", va declarar Barrachina.

Diputats del Partit Popular

Així, els diputats del PP per a la pròxima legislatura de la Diputació de Castelló són, pel partit judicial de Castelló, l'alcaldessa d'Almassora, María Tormo; Vicente Pallarés, alcalde de Sant Joan de Moró; Marisa Torlà, alcaldessa de Vilafamés; Sergio Toledo, regidor de l'Ajuntament de Castelló; i Héctor Folgado, regidor de Vila-real.Pel partit judicial de Nules, els diputats seran l'alcalde de La Llosa, Ximo Llopis; José María Andrés, regidor de Moncofa, i Alejandro Clausell, regidor de Borriana.En el cas del partit judicial de Vinaròs, els diputats seran Andrés Martínez, alcalde de Peníscola; i Iván Sánchez, alcalde de Sant Jordi. María Ángeles Pallarés, alcaldessa de Canet lo Roig, serà la diputada provincial del PP pel partit judicial de Sant Mateu, mentre que pel partit judicial de Viver serà l'alcalde de Montan, Sergio Fornás. Finalment, quant al partit judicial d'Albocàsser el diputat serà l'alcalde de la Torre d'en Besora, David Vicente.Tots ells, liderats per Marta Barrachina, que el pròxim 5 de juliol es convertirà en la primera presidenta de la Diputació de Castelló.

Tres vicepresidències

La nova institució provincial passa d'una vicepresidència -anteriorment, amb la socialista Patricia Puerta- a tres. Segons ha anunciat el PP provincial aquest mateix dimecres, l'objectiu és crear "una Diputació àgil, excel·lent, pròxima i veritablement útil que recupere la província des d'Almenara fins a Vinaròs".Per aquest motiu, potenciarà tres eixos clau a través de tres vicepresidències liderades per Héctor Folgado, regidor de Vila-real; María Ángeles Pallarés, alcaldessa de Canet lo Roig; i Andrés Martínez, alcalde de Peníscola: Infraestructures, Economia, Política Social i Turisme. De moment, no s'ha concretat qui assumirà cadascuna d'elles, però s'espera conéixer en els pròxims dies.
Destacats