Marta Barrachina: “Les obres de la CV-200 entre Almedíjar i Aín salden el deute de la Diputació amb els estralls que Filomena va causar a l'interior fa més de dos anys”

● “El compromís d’aquesta Diputació és protegir l’interior de la nostra província els 365 dies de l’any, ha destacat la presidenta

Marta Barrachina: “Les obres de la CV-200 entre Almedíjar i Aín salden el deute de la Diputació amb els estralls que Filomena va causar a l'interior fa més de dos anys”
08/08/2023 -

“Aquestes obres són el compromís d’aquesta Diputació Provincial amb el nostre interior i amb elles saldem un deute amb els castellonencs que cada dia utilitzen la CV-200 al seu pas pels termes municipals d’Almedíjar i Aín per a desplaçar-se a les seues ocupacions o simplement gaudir del pulmó verd d’aquest territori únic”.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha visitat hui la culminació de les obres de la CV-200, un vial que al gener de 2021 va resultar danyat pels efectes de Filomena, un temporal devastador per a molts racons de la província i que en aquest traçat va causar danys al seu pas pels termes municipals d’Almedíjar i Aín.
“Hui celebrem la solució als problemes. Agraïm la paciència infinita dels qui han hagut de conviure durant prop de dos anys i mig amb aquestes condicions del ferm i ens comprometem a deixar-nos la pell per aquesta província perquè aquesta Diputació és un fidel aliada de l’interior de Castelló”.

La que és la primera presidenta de la Diputació Provincial ha volgut manifestar la seua “sensibilitat” amb “els problemes dels més xicotets, perquè per a aquesta Diputació sou molt grans”. “En les nostres polítiques sou presents dia a dia i, per això, visitar aquestes obres que després de tant de temps d’espera han finalitzat, és una excel·lent notícia per a tots”. El projecte que ha dirigit la Diputació Provincial de Castelló i que venia a resoldre els danys causats al gener de 2021 per la virulenta borrasca, va donar principi fa a penes dos mesos, el 5 de juny de 2023, més de dos anys després del pas del temporal.

Amb un pressupost d’adjudicació de 841.776,50 euros finançat pel Govern Provincial, les obres han permés actuar sobre 7.430 metres lineals de calçada en la millora de les cunetes, la retirada d’ aterraments, la substitució de bionda, la renovació de la senyalització vertical, l’eliminació de sots i el repintat de la senyalització horitzontal. Unes obres executades entre els punts quilomètrics 11+270 i 18+700 corresponents als termes municipals d’Almedíjar i Aín, que “són un benefici no sols per a aquests municipis i per als seus veïns, són un avanç per a tota la província que veu millorades les seues connexions com a vies de vida i oportunitats per al conjunt del territori”. “Invertir en carreteres és benestar i qualitat de vida per a aquesta província. El desenvolupament just i necessari perquè la llibertat de viure a l’interior no es veja condicionada per la falta de recursos”, ha manifestat la presidenta provincial de la Diputació de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari