Obres Públiques renova les parades del TRAM de Castelló i instal·la marquesines i baranes de protecció

El conseller Arcadi España destaca la inversió de més de 100.000 euros per a “fer un transport públic més segur, senzill i còmode per als usuaris i usuàries”

Obres Públiques renova les parades del TRAM de Castelló i instal·la marquesines i baranes de protecció
01/07/2021 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha renovat les parades del TRAM de Castelló amb la instal·lació de huit marquesines i baranes de protecció.

Segons ha explicat el conseller Arcadi España, “aquestes obres s’emmarquen en les actuacions que la Conselleria està escometent per a millorar el transport públic en els municipis de la Comunitat Valenciana”. Així mateix, ha remarcat que l’objectiu és “aconseguir un transport públic més segur, senzill i còmode des de l’inici del trajecte, que comença en la parada, en el lloc d’espera”.

Així, el conseller d’Obres Públiques ha valorat la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló en la realització de les obres i ha destacat la inversió de 110.000 euros que la Conselleria ha realitzat en la renovació de les parades del TRAM. Per a Arcadi España, “es tracta d’una actuació per a i per les persones, pensada en els usuaris i usuàries que la seua mobilitat depén del transport públic”.

En aquest sentit ha afegit que “a més, en la lluita contra el canvi climàtic, que es fa més urgent dia a dia, és necessari oferir una bona alternativa al vehicle privat, fer més accessible, en tots els sentits, al transport públic”.

Amb la instal·lació d’aquestes huit marquesines i les baranes de protecció, la Conselleria té l’objectiu de millorar les condicions d’espera i utilització de les parades pels usuaris i usuàries del TRAM, especialment quant a la protecció enfront de les inclemències del temps amb les marquesines i quant a la seguretat, mitjançant les baranes de protecció.

Les marquesines i baranes s’han instal·lat en tots dos sentits d’Avinguda de la Mar / Torreblanca i de la Plaça Cardona Vives; en la Plaça Tetuan, sentit Grau; en l’Avinguda Rei En Jaume, sentit UJI; en la Plaça de la Independència, sentit UJI, i en la Plaça Borrull, sentit UJI.

Les marquesines tenen una longitud de 4 metres i 1,5 metres d’amplària, amb estructura d’acer i vidre temperat, banc per a poder asseure’s i suport isquiàtic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari