Pablo Delgado substituïx a Samuel Falomir en la presidència del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Alcora assumix el càrrec amb efecte immediat

Guardar

Pablo Delgado, nou president del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics
Pablo Delgado, nou president del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Alcora, Pablo Delgado, ha assumit la presidència del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics en substitució de Samuel Falomir, alcalde de la localitat, qui ha exercit el càrrec fins ara.

Delgado explica que "volem continuar amb el treball de promoció i desenvolupament de polítiques d'ocupació i projectes que han beneficiat als municipis ceràmics i el seu àmbit d'influència. Cal destacar que, en els últims anys, el Pacte ha consolidat el seu compromís amb la creació d'ocupació de qualitat i el foment de la innovació en el sector ceràmic, vital per a l'economia local. Continuarem en esta línia, donant molta importància a conéixer la realitat social de cada municipi per a poder oferir solucions que s'ajusten als seus principals problemes".

Pablo Delgado té un profund coneixement del sector ceràmic i es compromet a continuar el treball del seu predecessor, aportant noves idees i estratègies per a afrontar els desafiaments actuals. La seua visió se centra a enfortir la cooperació entre municipis, impulsar la formació i capacitació laboral, i fomentar la sostenibilitat en el sector.

"És un honor i una gran responsabilitat assumir este càrrec", expressa Pablo Delgado i afig que "agraïsc a Samuel Falomir pel seu lideratge i dedicació". "El meu objectiu és continuar construint sobre els sòlids fonaments que ha establit, promovent la innovació i la col·laboració per a assegurar un futur pròsper per a la nostra regió". Delgado ha sigut triat per unanimitat en el consell rector celebrat hui de forma telemàtica amb els vots dels ajuntaments membres del consorci, L'Alcora, Borriana, Almassora, Costur, Sant Joan de Moró, Vilafamés, les Alqueries i Betxí així com dels sindicats CCOO i UGT i de les patronals CEV i ANFFECC.

Destacats