L'aeroport de Castelló comptarà amb 6 rutes comercials a l'hivern, tot un rècord

Les noves connexions de Madrid i Dublín, al costat del manteniment d’altres quatre rutes, reportaran un rècord de freqüències a l’hivern

L'aeroport de Castelló comptarà amb 6 rutes comercials a l'hivern, tot un rècord
10/08/2022 -

L’aeroport de Castelló, situat en el municipi de Benlloc, a més de 30 km de Castelló de la Plana, aconseguirà batre rècord de freqüències aquest hivern amb sis rutes aèries que comportaran un total de 15 freqüències setmanals.

Els destins de Dublín i Madrid s’uniran durant aquesta tardor a les altres quatre rutes que disposa l’aeroport de Castelló, dos a Londres, una a Bucarest i una altra a Brussel·les. En el cas de la ruta cap a la capital espanyola, s’obrirà el 31 d’octubre i comptarà amb cinc freqüències setmanals; mentre que en el cas de Dublín, s’obrirà el 30 d’octubre i només comptarà amb dues freqüències setmanals.

La directora general de l’aeroport castellonenc (Aerocas), Blanca Martín, ha volgut destacar l’objectiu de l’aeroport de sostenir el trànsit de passatgers al llarg de tot l’any. “Volem equilibrar l’activitat comercial tant en la temporada d’hivern com en la d’estiu, i eliminar d’una vegada l’estacionalització del sector turístic a la província”, ha assenyalat la directora.

És així com l’aeroport de Castelló sumarà sis connexions regulars amb 15 freqüències setmanals en la temporada d’hivern, tot un rècord per al xicotet aeroport provincial. Les companyies que ofereixen aquests vols són Ryanair, amb vols a Londres Stansted, Brussel·les i la nova de Dublín; W!ZZ que fa rutes a Londres Luton i a Bucarest; i finalment AirNostrum que es dedicarà a realitzar la ruta cap a Madrid.

En concret, la ruta aèria que connecta Castelló amb Madrid permetrà als castellonencs i visitants una connexió directa amb l’aeroport de Madrid, i, per tant, un enllaç amb 86 destinacions tant internacionals com nacionals que arriben a través de l’aeroport Madrid-Barajas.

D’aquesta manera, Castelló quedarà enllaçat amb aeroports de quatre continents (Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica) i es podrà volar, fent escala a Barajas, a llocs com Nova York, Miami, Filadèlfia, Dallas, Buenos Aires, Bogotà, Mèxic, l’Havana, Rio de Janeiro, Costa Rica, Alger, Marràqueix, Doha, Tel-Aviv, Hong Kong, París, Zuric, Munic, Reykjavík o les illes Canàries, entre altres.

La connexió estarà vigent durant dos anys, i les cinc freqüències setmanals es realitzaran els dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenge. Ibèria, empresa a la qual pertany AirNostrum, ja ha posat en venda els vols d’aquesta connexió perquè tot aquell que vulga puga gaudir del seu vol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari