Les llums de Nadal de Peníscola tornen encara més especials

L’Ajuntament de Peníscola crea una ruta d’un quilòmetre que amplia la il·luminació de Nadal de Ferrero Rocher amb milió i mig de llums en el seu barri antic

Les llums de Nadal de Peníscola tornen encara més especials

El Nadal arriba a Peníscola amb la instal·lació de les llums de Ferrero Rocher. Una iniciativa que no sols s’ha tornat a impulsar enguany, sinó que s’ha ampliat, després de l’èxit de visitants de les passades festes.

Així, l’Ajuntament de Peníscola ha creat un recorregut d’un quilòmetre pel seu barri antic ampliant la decoració nadalenca amb la instal·lació de milió i mig de llums microled.

La decoració de Nadal de Peníscola d’aquest 2022 inclou punts fotogràfics, decoracions de gran grandària i cortines de llums en les balconades de tot el recorregut, amb boles penjants i una mar de llum.

Quan s’encendran les llums de Nadal de Peníscola?

L’encesa oficial de les llums de Nadal de Peníscola està prevista per al 6 de desembre, coincidint amb el pont de la Constitució.

Una encesa que no sols il·luminarà la ciutat emmurallada sinó també la resta del terme municipal, que comptarà amb la tradicional cartelleria anunciadora de les festes nadalenques i l’enllumenat decoratiu als seus carrers.

La previsió de l’Ajuntament és mantenir l’enllumenat per a poder-se visitar fins a principis del mes de gener.

Llums de Nadal de Peníscola de Ferrero Rocher

Ampliació de la il·luminació

Tal com explica el regidor de Festes, Ramón Simó, “es manté tota la decoració especial que tant va agradar l’any passat i des de la Plaça Santa María, on es troba, es podrà iniciar un recorregut a través de la nostra ciutadella que inundarà de llum daurada nostra carrers empedrats”.

Una ampliació que discorrerà pels carrers Saiz de Carlos, Príncipe, Calle Mayor, Olvido i Batería del Calvario creant “al voltant d’un quilòmetre de recorregut que sorprendrà i farà que el visitant se submergisca en la màgia del Nadal entre muralles, carrerons estrets i la mar; una experiència única que busca sorprendre i consolidar la nostra destinació turística com a destí hivernal”, assegura, per part seua, l’alcalde Andrés Martínez.

La inversió municipal per a aquesta ampliació s’estima en al voltant de 100.000 euros als quals se sumen quasi 40.000 euros dins del contracte anual i que inclou l’enllumenat de la resta de festejos que es duen a terme al llarg de l’any.

Des de l’Ajuntament incideixen en què l’aposta per l’ampliació de l’espectacularitat de l’enllumenat de Ferrero Rocher per a la consolidació d’aquest nou atractiu turístic del destí no està renyida amb la consciència mediambiental. En aquest sentit, es compta amb un enllumenat de baix consum i s’ha previst una reducció de les hores d’encesa respecte als anys anteriors, estant apagat durant la matinada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari