La marca de productes Castelló Ruta de Sabor rep desenes de sol·licituds d'adhesió de productors de la província

La marca de productes Castelló Ruta de Sabor rep desenes de sol·licituds d'adhesió de productors de la província
06/05/2019 -

La marca de productes Castelló Ruta de Sabor que impulsa la Diputació de Castelló està rebent en les últimes dates desenes de sol·licituds tant de productors com d’establiments turístics de la província que veuen en aquest element de diferenciació una oportunitat per a millorar la venda dels seus productes. Un auge de l’interés del sector agroalimentari i turístic per la marca que també s’està percebent durant el passat cap de setmana en el desenvolupament de la II Fira Gastronòmica d’Alcossebre, que aposta per un complet programa per a donar a conéixer i difondre els productes de Castelló Ruta de Sabor.

El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “la marca s’està consolidant i cada dia són més tant els productors com els consumidors els qui la coneixen i confien en ella. Això ens està ajudant a posicionar Castelló Ruta de Sabor com un element d’identitat de la qualitat gastronòmica de la província de Castelló, amb un fort arrelament a la nostra terra, ja que recordem que és a més un producte turístic que cada dia compta amb més adeptes”.

Així, cal tindre en compte que un total de 115 empreses de la província són ja ambaixadores de la marca de productes Castelló Ruta de Sabor: agències, allotjaments, gastrobars, restaurants, comerços, mercats, centres d’interpretació, oficines de turisme, indústries agroalimentàries visitables, llotges visitables, pesca turística i productors agroramaders.

A més hi ha ja un total de 99 productors adherits amb més de 250 productes d’un total de 15 sectors agroalimentaris diferents.

Una implantació de la marca que, en opinió de diputat, “està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als establiments i centres de producció situats als nostres pobles. El turisme gastronòmic és una tendència en alça que obri noves oportunitats de futur tal com ja estem comprovant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari