Arranca la PAU 2022 a Castelló

En aquesta primera convocatòria, 2.500 estudiants es presenten als exàmens en l’UJI

Arranca la PAU 2022 a Castelló

La convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2022 arranquen hui en la Comunitat Valenciana amb 22.511 estudiants a examen, dels quals 2.586 alumnes es presentaran des de les aules de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), segons ha informat la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Aquest dimarts se celebra la primera jornada amb els exàmens d’Història d’Espanya, Valencià, Economia de l’empresa, Biologia, Cultura Audiovisual II, Física i Història de l’Art, on cadascun d’aquests estudiants tractarà de traure la nota més alta per a assegurar-se una plaça en la universitat per al curs que ve.

Les carreres més demandades en l’UJI són Medicina, amb una nota de tall de 13,37 en 2021; Infermeria, amb 12,31 i Matemàtica Computacional, amb 12,28. En canvi, les que tenen la nota de tall més baixa són Humanitats, amb un 5; Turisme, amb un 5,17; i Enginyeria Agroalimentària i del Medi rural, amb un 5,64.

Aquesta primera convocatòria se celebrarà també demà dimecres i el dijous. En concret, demà seran els exàmens de Castellà, Anglès, Geografia, Química, Disseny, Dibuix Tècnic, Geologia i Història de la Filosofia; i el dijous, els de Matemàtiques, Llatí, Fonaments de l’Art, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, Grec, Arts Escèniques, Alemany, Francés i Italià. Pots consultar en aquest enllaç els horaris de tots els exàmens.

Per a la segona convocatòria caldrà esperar fins a juliol, en concret del 5 al 7, on l’alumnat que ha tingut recuperacions o que no ha volgut presentar-se a la primera convocatòria podrà realitzar els exàmens que li donen el passaport a la universitat.

Segons ha confirmat la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat, aquells que es presenten en la convocatòria ordinària de juny coneixeran les seues notes el divendres 17 de juny a partir de les 13.00 hores, mentre que els de la convocatòria extraordinària de juliol les sabran el 12 de juliol a partir de les 17.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari